Kotouče
- skardik
- Aktivní uživatel

- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Kotouče
Zdravím. Koupil jsem v autokelly kotouče, které by měly být na moje auto, ale jsou trochu jiné než ty co tam byly a nejdou mi tam destičky. Mohl by mi prosím někdo hodit odkaz na kotouče, které by tam měly být? Díky
Pažout 205 1.9 Rallye - MI16 :)
VW Passat Variant B5,5 2,5 V6 TDI 4motion - Prodáno
Suzuki TL 1000S, Powercommander + K&N + RP tuning exhaust - Červená raketa na dvou kolech :)
IVECO Eurocargo E100
Octavia II 2.0FSi 4x4 LaK
Ford Transit Sněhurva
Suzuki TL 1000S, Powercommander + K&N + RP tuning exhaust - Červená raketa na dvou kolech :)
IVECO Eurocargo E100
Ford Transit Sněhurva
Re: Kotouče
Heh. Nejsou to nahodou Starline? A jinak pribliz typ auta - rok, vykon...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> zprostředkování nákupu ebay & amazon - platby PayPal apod. <
608 37 28 48
> zprostředkování nákupu ebay & amazon - platby PayPal apod. <
608 37 28 48
- Gordy
- Stálý inventář 205clubu

Hele a nemáš tam brzdy z jinýho modelu??
Tím by mohla vzniknout chyba.
Ale tyhle by měly vyřešit Tvůj problém a budou brzdit o dost líp.
http://www.e-cat.cz/p-1232063/peugeot/2 ... 364_587365
Tím by mohla vzniknout chyba.
Ale tyhle by měly vyřešit Tvůj problém a budou brzdit o dost líp.
http://www.e-cat.cz/p-1232063/peugeot/2 ... 364_587365
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- skardik
- Aktivní uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jsou to starline. Proč?
Jakej rozměr udává údaj: výška?
Jakej rozměr udává údaj: výška?
IVECO Eurocargo E100
Ford Transit Sněhurva
IVECO Eurocargo E100
Ford Transit Sněhurva
- skardik
- Aktivní uživatel

- Kontaktovat uživatele:
IVECO Eurocargo E100
Ford Transit Sněhurva
IVECO Eurocargo E100
Ford Transit Sněhurva
- maRas
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Gordy, tyhle kotouce to nevyresi, potrebuje kotouce z vetsim odsazenim, resp. z vetsi vyskou ( naplocho ).
Skardiku zmer ty puvodni a ty nove, zjistis to odsazeni, nejspis potrebujes ty, co se davaly na 1.6 Gti, ty maji odsazeni o cca. 10 mm vetsi nez na ostatni verze Gti, tudiz potrebujes 44mm.
Pro jistotu to zmer a napis to sem.
Skardiku zmer ty puvodni a ty nove, zjistis to odsazeni, nejspis potrebujes ty, co se davaly na 1.6 Gti, ty maji odsazeni o cca. 10 mm vetsi nez na ostatni verze Gti, tudiz potrebujes 44mm.
- Gordy

Vždyť jsem říkal jestli tam nemá brzdy z jinýho modelu.maRas píše:Gordy, tyhle kotouce to nevyresi, potrebuje kotouce z vetsim odsazenim, resp. z vetsi vyskou ( naplocho ).
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- maRas
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Gordy, ty jsi to nepochopil, reagoval jsem na ten tvuj odkaz, kde jsou rozmerove ty same koutouce, co uz koupil ( tudiz nevyhovujici )
Jinak se tomuhle nijak moc nedivim, problem byva v tom, ze v katalozich nebyvaji moc casto ruzne verze, resp. jejich rozdily, a taky je tu ta moc znama moznost, ze francouzi tam strcili, co bylo zrovna na sklade.
Skardiku, uz to mas zmerene ? At neplacame prazdnou slamu
Jinak se tomuhle nijak moc nedivim, problem byva v tom, ze v katalozich nebyvaji moc casto ruzne verze, resp. jejich rozdily, a taky je tu ta moc znama moznost, ze francouzi tam strcili, co bylo zrovna na sklade.
Skardiku, uz to mas zmerene ? At neplacame prazdnou slamu
- skardik
- Aktivní uživatel

- Kontaktovat uživatele:
maRas: Dík moc. Bylo to přesně jak jsi říkal. Fakt jsou tam stejný jako na 1.6. Vyřešily to feroda:)
Zajímalo by mě, jestli je to tak na Rallye od výroby, nebo kde je zakopanej pes
V čem jsou brzdy na 1.6 jiný a proč jeto tak? Díky
Zajímalo by mě, jestli je to tak na Rallye od výroby, nebo kde je zakopanej pes
V čem jsou brzdy na 1.6 jiný a proč jeto tak? Díky
IVECO Eurocargo E100
Ford Transit Sněhurva
IVECO Eurocargo E100
Ford Transit Sněhurva
sry za
ale, jen tak do budoucna, neber nic od starline. dam priklad proc:
menil jsem kamaradovi lanka rucky u rucky jsem zacal utahovat 10 matku a zhruba tak ve 3/4 kdyz sem to mel utahly, tak se mi to normalne ulomilo, proste unava materialu a kdyz sem to tam klukum privezl zpet, tak rikali ze nejsem ani prvni ani posledni. Z toho vyplyva starline nebrat. at jsou to lanka rucky brzdy nebo cokoliv jinyho...
menil jsem kamaradovi lanka rucky u rucky jsem zacal utahovat 10 matku a zhruba tak ve 3/4 kdyz sem to mel utahly, tak se mi to normalne ulomilo, proste unava materialu a kdyz sem to tam klukum privezl zpet, tak rikali ze nejsem ani prvni ani posledni. Z toho vyplyva starline nebrat. at jsou to lanka rucky brzdy nebo cokoliv jinyho...
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
- Gordy

Musím se Starline trochu zastat,Hanz píše:sry zaale, jen tak do budoucna, neber nic od starline. dam priklad proc:
samozřejmě že to není nic extra,ale třeba veškeré brzdové segmenty,tedy kotouče,desticky,bubny a pakny jsou vyráběný v itálii ve firmě LPR pod obchodní značkou Starline
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
mon nvm, daval jsem kotouce starline 2x a 2x se zkroutily, a to sem jedny daval dedovi a druhy tatikovi a ty jezdi na klobouka a maji uctu k autu, ale tak chyba se stat muze, me vsech utvrdily v tom, ze to sou nizkorozpoctovy nekvalitni srace
nehlede na to ze bremba nebo ate vyjdou po sleve asi o 200 draz? to si radsi priplatim
nehlede na to ze bremba nebo ate vyjdou po sleve asi o 200 draz? to si radsi priplatim
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
- Gordy

Opět zdůrazňuji že to není žádná super kvali,ale s Brembama a ATE se to rozhodně nedá srovnávat.Hanz píše:mon nvm, daval jsem kotouce starline 2x a 2x se zkroutily, a to sem jedny daval dedovi a druhy tatikovi a ty jezdi na klobouka a maji uctu k autu, ale tak chyba se stat muze, me vsech utvrdily v tom, ze to sou nizkorozpoctovy nekvalitni srace
S těma 2 stovkama jsi to trošku přehnal,jsou tak a polovině.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Mitja

- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Ondra
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Mam na kotoucich Starline nalitano nejakych 20tis. km a zatim v poho
. Jinak letos sem kupoval brzdove hadicky dozadu Starline, protoze sem nemel silu nic zarizovat proste sem je chtel jen koupit tak do Kelly to bylo nejbliz (jinak se nakupu v Kelly vyhybam jak muzu).. na hadickach bylo napsano Semperit a na pohled vypadaly dobre, tak snad s nima nebude problem.
Kdo by si chtel pocist vice o zkusenostech se Starline, tak starsi topic na P-C tady:
http://www.peugeot-club.com/forum/viewt ... 714&page=1
Kdo by si chtel pocist vice o zkusenostech se Starline, tak starsi topic na P-C tady:
http://www.peugeot-club.com/forum/viewt ... 714&page=1
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa