normálěn jsem si ted našel obrázek 1.4 XS a já tam vůbec nemám tajtu část
nevim co to je jestli mámt en motor nějákej kuchlej,každopádně mi neujede ani kámoš s golfem 1.9 TDI 81kW a jde m ito hro zně do otáček při sešlápnutí plynu,ovlivnuje to tahle část?.jsem z toho jalovej
podle me je to sani tepleho vzduchu od svodu, v zavislosti na teplote motoru bud saje teply vzduch od motoru nebo studeny zepredu od chladice nebo je micha
Naposledy upravil(a) mikee dne 16 zář 2008 06:30, celkem upraveno 1 x.
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci všechny typy ložisek za nízké ceny
jinak ja to na svoji 1.4 taky nemam puvodni majitel to demontoval protoze chtel montovat prime sani ale nedotahl to do konce. jezdim s tim tak jak to je a zatim bez problemu, je fakt ze pres zimu nejezdim a to sani je tam asi kvuli zime:-))
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci všechny typy ložisek za nízké ceny
jak se píše výše, je to tam opravdu kvůli sání teplého vzduchu od svodů, když je zima a určitě bych to tam dal, přece jenom v zimě se to asi bude motoru líbit víc
vinorak píše:jak se píše výše, je to tam opravdu kvůli sání teplého vzduchu od svodů, když je zima a určitě bych to tam dal, přece jenom v zimě se to asi bude motoru líbit víc
nejen v zimě...aj v létě když není motor ohřátej na provozní teplotu
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
prostě se motor rychleji dostane do provozní teploty, (čím rychleji tím míň se motor opotřebovává) pak to klapka stejně zavře a už to přisává jen studený vzduch.
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |