Co byste udelali za todle....????
spis nez skodovku tak nakou 205 ropaka...treba i zhnilyho hlavne kdyz bude jezdit (: jenze to je na prd protoze jak ho uvidim v tom dezolatnim stavu tak nebudu mit to srdce abych ho tak nechal a opravim ho a to sou dalsi vydaje...jinak ty parby to nejde omezit protoze to je patecni uvolneni a to proste musi byt (:
a co vy date svoje milacky na zimu do depozitu nebo nazujete plechace?
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
No ja jazdim na 205 ke len leto,a to len kopce :D ma zimu resp na robotu je momentalne Espace 2.2dCI,ale keby nam nebolo,tak kupim fakt za par supov sade a po zime hu ...Hanz píše:spis nez skodovku tak nakou 205 ropaka...treba i zhnilyho hlavne kdyz bude jezdit (: jenze to je na prd protoze jak ho uvidim v tom dezolatnim stavu tak nebudu mit to srdce abych ho tak nechal a opravim ho a to sou dalsi vydaje...jinak ty parby to nejde omezit protoze to je patecni uvolneni a to proste musi byt (:
No tak až to bude vypadat,že začne fakt zima,tak dávám značky do depozitu a auto do garáže.To se taky dost peněz ušetří,když přes zimu nebudu jezdit.Hanz píše: a co vy date svoje milacky na zimu do depozitu nebo nazujete plechace?
Michal 205 1.9 GTI
-------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
- Červený Tom
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1980
- Kontaktovat uživatele:
Hanz píše:njn jenze ja potrebuju jezdit pres zimu
To víš my ropáci takové starosti a problémy neznáme my jezdíme za každého počasí a ať je zima či léto. A ušetříme také :lol: :lol: Ps.Ohledně tohoto tématu abych na něj reagoval.Pokud bych měl nějakého bratra tak potom co by tohle udělal bych byl asi brzo jedináček a pokuď případně má přítelkyně by to byla tak bych byl asi brzy vdovcem :lol: :lol: :D :D
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
- Červený Tom
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1980
- Kontaktovat uživatele:
To je holt vidět velká bratrská láska Ps.Ale jak se říká něco zlého je vždy pro něco dobré :lol: :lol: Alešpoň se můžeš teď zaměřit na úpravy a vylepšení auta a jeho celé zkontrolování :D :DHanz píše:nj stalo se stalo...jenze je to proste bracha a jeste ke vsemu muj nejlepsi kamos...nechapu bratry kteri se nesnasi...a ikdyz mi je lito motoru, tak sem rad, ze se v tom nezabil
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
- Bohouš 205 GTI
- Aktivní uživatel