JJ je to tak, je to styl ale rez. Umele vytvorena rez, ktera je potom zalakovana. Jestli se teda nepletu.Hanz píše:co to je ten rat styl? jako ze z toho udelaji stylingem plechovku?
Delaji to hodne na Brouky a T1.
JJ je to tak, je to styl ale rez. Umele vytvorena rez, ktera je potom zalakovana. Jestli se teda nepletu.Hanz píše:co to je ten rat styl? jako ze z toho udelaji stylingem plechovku?
takže co vím o ratu já: (kdyžtak mě někdo opravte a doplňteHanz píše:co to je ten rat styl? jako ze z toho udelaji stylingem plechovku?
Na tu ''umelou'' rez ano.renm píše:takže co vím o ratu já: (kdyžtak mě někdo opravte a doplňteHanz píše:co to je ten rat styl? jako ze z toho udelaji stylingem plechovku?
Základem je špičkový podvozek a velké drahé kola - zbytek musí vypadat jak venkovské vozidlo (rez, čouhající sláma, strohý interiér, potrhané sedačky, upadlé zrcátko) a další nezbytná věc je zahrádka na střeše na které se dávají staré věci nebo třeba balík slámy
Rez zalakovaná samozřejmě není jelikož na rez ti lak nechytne...
mě se to třeba dost líbí... :oops: Investuješ jen do podvozku, kol a hifi a pak už jen tvá práce...dnešní tuning už je jen o penězích a tohle je dobrá alternativa...Mitja píše:To vymysleji asi bohati blbecci co se nudi nebo nevim , slysim o tom poprve a prijde mi to minimalne trapne, ne-li uchylne
OK, jenom rikam, co mi vysvetlil kamos.renm píše:mě se to třeba dost líbí... :oops: Investuješ jen do podvozku, kol a hifi a pak už jen tvá práce...dnešní tuning už je jen o penězích a tohle je dobrá alternativa...Mitja píše:To vymysleji asi bohati blbecci co se nudi nebo nevim , slysim o tom poprve a prijde mi to minimalne trapne, ne-li uchylne
Jo a bartiku, co vím já tak to žádná umělá rez není...je to origo...běkdy si na to na tuning srazech šáhni...
hm, tak jo...o tom jsem nic neslyšel, ale o ratu toho zas tak moc nevím...ale líbí se mi to... :razz:Bartik333 píše: OK, jenom rikam, co mi vysvetlil kamos.
Ma brouka v tohle stylu, cely rezavi a rikal mi, ze je to umele vytvorena rez. Tak nevim.
On to teda jeste na zalakovane a vypada to uchvatne.
To je nas vic, komu se to libi.renm píše:hm, tak jo...o tom jsem nic neslyšel, ale o ratu toho zas tak moc nevím...ale líbí se mi to... :razz:Bartik333 píše: OK, jenom rikam, co mi vysvetlil kamos.
Ma brouka v tohle stylu, cely rezavi a rikal mi, ze je to umele vytvorena rez. Tak nevim.
On to teda jeste na zalakovane a vypada to uchvatne.
mě zas přijde jako úchalárna to co se líbí tobě, ty různé nevkusné překopávkyHanz píše:mno nvm prijde mi to jako uchylarna (:
ježiš, no prostě nějaké ty upravené 205, divné mračení apodHanz píše:co mas na mysli? ted fakt nvm :D
No vidite, aspon neco mate spolecneho.Hanz píše:ha uz nevi jak dal :D to ze sem jednou napsal, ze se mi libi to zamraceni neznamena, ze mam divny vkus ne? ja sem pro rally upravy stejne tak jako ty