mikee píše:renme a mitjo jestli je fakt chcete tak mi na účet č.156945983/0600 pošlete 230,- do SZ mi pošlete adresu já je skočím v pondělí koupit a jak budu mít peníze na účtě tak vám je pošlu na adresu nebo jestli to chcete jinak napište
OK, souhlas
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
mikee píše:renme a mitjo jestli je fakt chcete tak mi na účet č.156945983/0600 pošlete 230,- do SZ mi pošlete adresu já je skočím v pondělí koupit a jak budu mít peníze na účtě tak vám je pošlu na adresu nebo jestli to chcete jinak napište
Oki, diky moc, posilam 240 kč, protoze to postovne by melo byt tak 37kc, tak at na me jeste nedoplacis . Jsi moc hodný .
SZ posilam adresu a variabilni symbol
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
To52LaNd píše:
Jinak je to jen karoserie není to celý auto!!!!!
Toho jsem si vědom, podvozek bych sehnal, RC soupravu mám...Tak ty kola by se tam daly koupit nějaké širší aby to nebylo zapadlý ne? já se v RC autech moc nevyznám ale nějak by to šlo ne? Na jaký je to vůbec podvozek dělaný? Nikde jsem to tam nenašel...
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
To je jedno dáš to na jakejkoliv podvozek,na tom podvozku jsou parohy na který pak vyvrtáš dírky v kastli,ty kola aby nebyly zapadlý se myslím řešijou větčíma šestihranama na kterých jsou kola našroubovaný,ale jistej si přesně nejsu,radši kupuju jen 190mm kastle
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
Renme, Mitjo nakoupeno, zabaleno, penize mam na ucte, zitra dopoledne posilam posilam potrubni postou
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci všechny typy ložisek za nízké ceny