Nutnost prihlaseni pro sekci BAZAR
Nutnost prihlaseni pro sekci BAZAR
Nic ve zlem ale kdo tohle vymyslel ??? Docela dost to otravuje a znechucuje. Nevim co je cilem ? Ma to byt ochrana proti "vetrelcum" ?? Nebo lapac na nove cleny, kteri by se jinak neregistrovali (pokud jo je to dost ubohe), nebo snad ochrana prot spamu ? Nejsem programator ale tohle se da osetrit jinym zpusobem nez takhle ne ? Me osobne to docela znechucuje. Pobyvam v prubehu dne u ruznych PC a ne vsechny jsou vhodne pro to abych mel nastaveno automaticke prihlaseni. Mozna jsem jediny komu to vadi ...pokud je to tak neberte na me ohledy
...jsou chvíle, kdy už to neřídíš...
...strmé řízení není potřeba, do zatáčky potřebuješ odvahu, ručku a krouťák ...
Re: Nutnost prihlaseni pro sekci BAZAR
Mne to taky neprijde zrovna nejlepsi.
- Marda106
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Marek
- Kontaktovat uživatele:
no zrovna u sekce bazar mi to prijde jako hloupost protoze proc by se nekdo mel registrovat kdyz si chce koupit Puga a jeste vubec nevi co od toho ceka tim akorat lidi od te inzerce odradime
<p style="text-align:center"><a href="http://cz.iq-test.eu/#206553" target="_blank">IQ Test českého národa 2009</a></p>
http://cz.iq-test.eu/#206553
Peugeot 206 1,1i - social edition na ježdění do prace
Peugeot 205 GTI Griffe - teď už není
Opel Vectra B 1,6 16V - fialova bestie idealni na zimu
http://cz.iq-test.eu/#206553
Peugeot 206 1,1i - social edition na ježdění do prace
Peugeot 205 GTI Griffe - teď už není
Opel Vectra B 1,6 16V - fialova bestie idealni na zimu
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
to jsme nejak nedořešili ... souhlasím s váma ... sekci bazar odemkneme neregistrovaným pro čtení. Psaní přispěvku zustane pouze pro registrované
jinak to ma fungovat jak antispam, tak lakadlo.
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Tak ja, kdyz jsem se chtel podivat na nejake forum, kde musela byt registrace kvuli "blbemu" prohlizeni vlaken, tak me to teda vzdycky odradilo.
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, je to jen na zkoušku, všechno se dá zas vrátit. Uvidíme. Forum odradí jen lidi kteří tu mají zájem jen získávat informace bez jakékoliv komunikace - ale ty kteří chcou pokecat sem chodit budou a registrace je neodradí.franus píše:Tak ja, kdyz jsem se chtel podivat na nejake forum, kde musela byt registrace kvuli "blbemu" prohlizeni vlaken, tak me to teda vzdycky odradilo.
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
No, nevim. Tady to forum az zas takovou vysokou uroven nema..... Je to tady spis jen o tom pokecu, nez o nejakych poradnych radach a informacich.
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
tak vidíšfranus píše:No, nevim. Tady to forum az zas takovou vysokou uroven nema..... Je to tady spis jen o tom pokecu, nez o nejakych poradnych radach a informacich.
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
hmm prave jsem zjistil ze sekce klubovy pokec je taky zamcena bez prihlaseni ...nezlobte se na me ale tady si nekdo hraje na nejake hogo fogo :) jak napsal tusim franus ..takovou uroven to forum tady nema ...jo az bude na urovni fora treba z 205gtidrivers.com tak prosim ...tam ti lidi funguji jako komunita a clovek tam nenarazi na offtopic nebo nesmysly jako tady ...
nutnost prihlaseni se jen proto ze si clovek chce neco precist funguje jako dokonaly odrazovaci prostredek ...TAKZE JEN TAK DAL
ve svem prvnim prispevku jsem psal ze weby neprogramuju...ale kamos jo tak se ho zeptam jak resit ochranu proti spamu lepsim zpusobem nez nutnosti registrace a naslednym prihlasenim se do fora ...
cim dal vic me to tady znechucuje (ale to je muj problem)
myslel jsem ze forum ma byt o necem ..ne o tom ze se tu budou psat ko...iny....na to aby si clovek pokecal slouzi jine weby ne ?
treba chaty :) :) :)
nutnost prihlaseni se jen proto ze si clovek chce neco precist funguje jako dokonaly odrazovaci prostredek ...TAKZE JEN TAK DAL
ve svem prvnim prispevku jsem psal ze weby neprogramuju...ale kamos jo tak se ho zeptam jak resit ochranu proti spamu lepsim zpusobem nez nutnosti registrace a naslednym prihlasenim se do fora ...
cim dal vic me to tady znechucuje (ale to je muj problem)
myslel jsem ze forum ma byt o necem ..ne o tom ze se tu budou psat ko...iny....na to aby si clovek pokecal slouzi jine weby ne ?
treba chaty :) :) :)
...jsou chvíle, kdy už to neřídíš...
- maRas
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jsem za jedno s bossem Dela se tady akorat z toho curbes, spamu jsem si nejak nevsiml, ale za to vim, ze to vase lakadlo moc nezabere, spis to pusobi smesne a kazdy prichozi si udela svuj obrazek ,jeste k tomu se tady nekteri mocnari maji tak, ze kazou vodu a sami piji vino.
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
spam se maže, pokud jste si toho nevšimli tak jedině dobře. A nejsme jediný club nebo tématicky zaměřené forum kde se dostanete až po přihlášení. Zase z toho nedělejte něco víc než je.
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
no nevím proč by tohle mělo být nějaké lákadlo, spíš se zjistí kdo sem doopravdy chodí z těch 600 členů co tu reglých je. Nevím sice na které mocnáře narážíš ale pokud se cítíš na to být tím "mocnářem" tak mi napiš pm a můžeš si to tu zkusit rok vést když máš pocit že se to tu vede špatně.maRas píše: Dela se tady akorat z toho curbes, spamu jsem si nejak nevsiml, ale za to vim, ze to vase lakadlo moc nezabere, spis to pusobi smesne a kazdy prichozi si udela svuj obrazek ,jeste k tomu se tady nekteri mocnari maji tak, ze kazou vodu a sami piji vino.
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
Všechno jsem tedy zase povolil. Spokojení?
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
maras: spamu sis nevšiml protoze kazdý z moderátoru strávím min 10 denně jeho mazáním ...
a kdyz uz jsme u toho klubového pokecu .. myslim ze samotný nazev tematu napovida ze jde o pokec lidí z klubu ... tudíž se týká lidí kteří se zde nejak aktivne podilejí na chodu, přispívaji, reagují, maji svuj nazor.. proste členové ... dalo by se to přirovnat k domácnosti .. co se doma povída a delá přece nemusí zajímat souseda odvedle ne ??? rozhodně to neberte nejak špatně, jenom se snažíme to tady uržet v nejakých mezích ... rozhodně si nechce hrát na nejaké velké pány ... a kdyz uz se nejaký problém naskytne tak jsme preci normalni lidi a dokazem se o tom normalne pobavit ne ??? jak vídíte tak všechno se dá řešit ale člověk k tomu musí mit dobrý přistup ... ohledně tebe maRasi, promin ale pripadá mi ze občas reaguješ trochu přehnaně ;) neber to ve zlym ale myslim že by to chtelo občas se trochu zamyslet nad tim co napíšeš ;)
a kdyz uz jsme u toho klubového pokecu .. myslim ze samotný nazev tematu napovida ze jde o pokec lidí z klubu ... tudíž se týká lidí kteří se zde nejak aktivne podilejí na chodu, přispívaji, reagují, maji svuj nazor.. proste členové ... dalo by se to přirovnat k domácnosti .. co se doma povída a delá přece nemusí zajímat souseda odvedle ne ??? rozhodně to neberte nejak špatně, jenom se snažíme to tady uržet v nejakých mezích ... rozhodně si nechce hrát na nejaké velké pány ... a kdyz uz se nejaký problém naskytne tak jsme preci normalni lidi a dokazem se o tom normalne pobavit ne ??? jak vídíte tak všechno se dá řešit ale člověk k tomu musí mit dobrý přistup ... ohledně tebe maRasi, promin ale pripadá mi ze občas reaguješ trochu přehnaně ;) neber to ve zlym ale myslim že by to chtelo občas se trochu zamyslet nad tim co napíšeš ;)