Nutnost prihlaseni pro sekci BAZAR

Chtěli byste si jen popovídat? Tak právě tahle sekce je tady pro vás
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Re: Nutnost prihlaseni pro sekci BAZAR

Příspěvek od Hanz »

maRas píše:Jsem za jedno s bossem ;-) Dela se tady akorat z toho curbes, spamu jsem si nejak nevsiml, ale za to vim, ze to vase lakadlo moc nezabere, spis to pusobi smesne a kazdy prichozi si udela svuj obrazek :up: ,jeste k tomu se tady nekteri mocnari maji tak, ze kazou vodu a sami piji vino.
a nektery zas jen rejpou a maj blby kecy misto aby pomohli
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
mi16boss
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mi16boss »

a nekteri kazi vodu a piji vino .... souhlas s marasem :) ..viz mazani prispevku neklterych clenu pro udajne "rypani", udajne "podnety k hadkam" ...nicmene chybi tady trosku rovny metr ...je divne ze jedna strana muze psat co chce a druha je mazana ....a ono mazani pak jeste zapirano ....sorry za offtopic ale mozna by se mohli nekteri trosku zamyslet...

mrzi me kam to tady speje ..chodil jsem tu rad..
...jsou chvíle, kdy už to neřídíš...

...strmé řízení není potřeba, do zatáčky potřebuješ odvahu, ručku a krouťák ...
Mitja
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Ondra
tel.:: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mitja »

Vy to tu resite jak kdyby slo o celosvětovou finanční krizi nebo atentát na prezidenta :smich: :smich:.

btw: Spam me stve a proto jsem pro povolit prispivat jen registrovanym, ale prohlizet at muze kdokoli.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
mi16boss
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mi16boss »

hehe :) pokud vim tak doted to tak bylo ...ze prispivat mohl clovek jen po prihlaseni ..nebo se pletu ???????
nicmene prisla zmena ze clovek musel byt prihlaseny i pro pouhe prohlizeni ..coz je stupidni ...

hosi hosi kdyby jste si po sobe aspon precetli co jste napsali :) :) :)
Naposledy upravil(a) mi16boss dne 10 říj 2008 21:11, celkem upraveno 1 x.

maRas
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRas »

mi16boss opet uderil hrebicek na hlavicku.

Renme, kdyz reaguji na Hanze o lakadle, a ty napises, ze to neni zadne lakadlo, tak jde videt, ze kazdy z vas to mysli uplne jinak a nejspis jste to spolu ani neresili. Na mocnare se opravdu necitim, ale radeji bych uvital demokraticke rozhodovani aktivnich clenu o funkci fora, nez despoticke rozhodnuti jednotlivce, ci "paru" lidi.

Je dobre, ze se spam maze, nepripadalo mi dulezite neco menit, jelikoz jsem si opravdu niceho zaspamovaneho nevsiml, ale nejspis je to dusledek dobre prace, takze pochvala ;-) A ani bych se tak nezameroval, kolik lidi tu aktivne chodi, ale spis na to, jak ostatni donutit psat kvalitni prispevky. Kolikrat admini nebo mod. pisou :vul: a je to zcela v poradku. Jakmile vsak napise nekdo jiny, napr. nekdo nekoho upozorni nebo se ho na neco zepta, tak se to povazuje za rypani a jine.
Kdyz jsem se slusne zeptal proc je mi smazan prispevek, ktery byl k tematu a byl urcen primo autorovi vlakna, tak jsem se akorat dozvedel, ze site admin mel spatny den v praci, tak proto ... ;-)

Obecne to shrnu, jsem spis pro kolektivni rozhodovani o foru, jako takovem, vsak uz to tady parkrat takhle fungovalo a take jsem pro rovny metr pro kazdeho, at uz to vypada jakkoliv prehnane :up:
mi16boss
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mi16boss »

hehe marku jeste par prispevku a dostaneme ban a budeme nahrani :) budem si moct psat maximalne tak doma ve wordu a ne do zdejsiho imperia nekolika jesitnych a namchrovanych typku :)

tak a timto je muj osud zpeceten :)

btw: nemam na tebe icq ..to je chyba

a souhlas s marasem ..offtopic zde neplodi jenom obycejni clenove....spodina...trpena nejvyssim

jo marku ..kde to ma byt o demokracii tam se to driv nebo pozdeji zvrhne v diktatorstvi :) :) :)

a ted jeste jeden mega off topic :) :) proc jsi nedorazil do bonveru dneska ? :)

btw: lidi co maj rozum pochopi ze tohle uz je tezka ironie...

a jeste jedna vec .... jakmile padne konkretni dotaz pripadne zadost o vysvetleni je to najednou rejpani ...
to bych chtel videt reakce dotycnych na opravdove REJPANI

Mitja
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mitja »

Tak bysme mohli zacit psat jen k veci, nebude tady jediny offtopic.. ale to pak nebude treba tyden co číst, takže sem lidi přestanou chodit a umře to tady :down:.

Bych to nejak neresil.. offtopic v male mire neni na skodu, kdyz to presahne urcite meze tak to moderator proste smázne a je to. Nedelejte z komara velblouda.. a nebo ze škodovky Peugeota :fran:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mi16boss
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mi16boss »

začátek konce.....

pokud se veci nepotchyti na zacatku ...pak uz bude pozde...

mitja: mama tomu rozumet tak ze radej budes mit forum plne sracek, nez forum kde bude za den rekordni pocet prispevku i kdyz uplne mimo misu ? pletes si forum z chatem hochu

Mitja
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mitja »

mi16boss píše:začátek konce.....

pokud se veci nepotchyti na zacatku ...pak uz bude pozde...

mitja: mama tomu rozumet tak ze radej budes mit forum plne sracek, nez forum kde bude za den rekordni pocet prispevku i kdyz uplne mimo misu ? pletes si forum z chatem hochu
Nejradeji budu mit forum kde se budu citit dobre, nez neco kde budou jen odborne prispevky a zadna atmosfera.

Tak nevim co si pod tim forem predstavujes ty.. ale ja skupinu lidi ktere spojuje laska k tomuhle krasnemu autu.. to znamena ze musi kazdy psat jen o tom co vsechno vylepsil a opravil? Tyhle temama jsou sice super, ale kdyz uz vetsina auta opravila a upravila tak nemuzes furt psat dokola to same.

Pokud to forum beres jen jako databázi otázek a přesných odpovědí, tak pak ano, zadny offtopic a pisme jen k veci.. kdyz se budu jednou za mesic rypat v aute tak se sem podivam abych si precetl a udelal to spravne.
Bartik333
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Lubos
tel.:: 607684334
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bartik333 »

Musim rici, ze souhlasim s Mitjou.
Kdyz se sem bodou psat jenom prispevky o upravach ci opravach, tak to bude stat za prd.
Bud proto, ze uz lidi ty upravy a opravy maji nebo je chteji bo na ne nemaji a jenom o nich sni.
Kdyz tu nebou zbytecne OT, tak to bude nuda, stereotyp a nevim co jeste. Clovek se nemuze byvit jenom o ''jedne veci''. To proste nejde.
Kolikrat clovek napise jedno slovo, treba ''krasa'' a to uz je jak vyjadreni nazoru, tak OT.
Jako sorry lidi, ale bez OT upadne forum.
Myslite si, ze treba me zajima treba zastavba motoru MI16??? Vubec. Vim ze to nebudu delat, tak proc bych to cetl a chodil sem??? Proc protoze si prectu ostatni klidne i zbytecne OT a trebas se u nic zasmeju a pobavim.
Proste bez OT = konec
To je muj nazor a za tim si stoji, at se Vam to libi ci ne. :blbl:
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka. :205:
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
WoMec
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1987
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 775037752

Příspěvek od WoMec »

pokud má kdokoliv potřebu se o nejakém problému pobavit tak zde je moje ICQ 238-464-256 ... nebudu nikomu bezduvodně nadávat ani ho ignorovat .. jsme lidi a jako lidi budeme problémy řešit ... takže prosil bych aby jste uvážili slova jako např "jesitní a namchrovaní typci" ... zda se mi to trochu přehnané ... :myslim:
Peugeot 205 Forever 1.9D 47kW '94 - Forever DIESEL :)

Jezdím za >>> Obrázek
mi16boss
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mi16boss »

nekteri tak na me (a myslim ze nejen na me) pusobi. nevylucuju ze jsou to fajn kluci kdyz je clovek zna osobne ..ale takle pres net .........

to womec: Tebe mezi ne nepocitam, nevidel jsem tu od tebe napsany nesmysl a vzdycky jsi si stal za svym .....a to se ceni

pichy
Prudič
Prudič
Skutečné jméno: Lukiiino
tel.:: 777844991
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pichy »

mi16boss píše:nekteri tak na me (a myslim ze nejen na me) pusobi. nevylucuju ze jsou to fajn kluci kdyz je clovek zna osobne ..ale takle pres net .........

to womec: Tebe mezi ne nepocitam, nevidel jsem tu od tebe napsany nesmysl a vzdycky jsi si stal za svym .....a to se ceni
vidíš, já mám úplně jiný názor. na mě tady takovým dojmem nikdo nepůsobí. skoro bych řekl, že se o nich taky vyjadřuješ proto, že je uražena ta tvá ješitnost. ale na nějaké hysterické rozbory a la pubertální patnáctka teď momentálně nemám náladu .-)
jinak k odbornosti toho fóra. jsem rád, že to není neosobní a striktně technické, tudíž mrtvé fórum. to, že tady občas někdo něco nahodí, i když je to OT, tak to docela oživuje a svědčí o dobré atmosféře. pokud bych chtěl číst jen fakta, tabulky a údaje, koupím si odborný časák. tohle je ale společensky diverzifikovaný spolek lidí, kde najdeš lidi od zametačů ulic po bankéře. nerad bych, aby se z toho udělal klub elity složené z lidí, kteřá znají auta do posledního šroubku. ale je mi jasné, že bez takových by se to tady ani neobešlo, protože od toho tady taky čekám, že mi někdo zkušenější poradí.
celá věc je jen o názoru, ale trocha tolerance od každého by neuškodila.

ex:
Hrozně moc Subaru :-)
Saab 9-5 Aero 2,3 Turbo SportCombi (2005)
Peugeot 205 1.9 CTi (1991)
Citroen ZX Break 1.9 TD (1997)
Peugeot 205 1.1 (1992)
Peugeot 205 1.1 (1990)
Peugeot 205 1.1 (1987)
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

nemam slov, vam se clovek s nicim nezavdeci.
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Milhaus
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

O technice mají být hlavní stránky, forum je pokec členů klubu tak už to pochopte. A v klubovém pokecu off topicy pokud vím neexistují jelikož je to pokec. Mazání offtopiců je tu vždycky bráno s rezervou jelikož dosud to nebývalo potřeba, nikdy nesměřovali k hádkám, jakmile někdo z modů nebo já vidíme příspěvek který uráží bez udání důvodu toho druhého nebo je to jen výkřik do tmy tak jsem pro okamžité mazání i když se to tak stejně neděje...Klidně i bez vysvětlení důvodů. Hádat se můžete chodit jinam.

Asi každý forum chápeme jinak, vy ho chápete přísně školně - všechno k věci a pokud možno s lidma kteří jsou špičkoví automechanici...Já ho zas chápu jako pokec členů clubu a vzájemná pomoc. Tady je ten spor i ohledně znepřístupnění nečlenům.
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Odpovědět