tak střecha vypadá celkem zachovale(rok dva vydrží) ale do budoucna bude potřebovat repasi to je jistéMatch_O píše:myslim, ze cena je vic nez pekne, pokud to ma el strechu a neni potrhana, tak to je asi to nejdulezitejsi na cabriu, stoji to dost penez, vim to, jelikoz jsem si taky nechaval sit novou:-)
rada ohledně kabrioleta
Re: rada ohledně kabrioleta
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Tkže jedno auto jsi dodělal a teď se budeš pouštět do cabria jo? Držím palce, taky budeš leštit kola?
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
tak dízláček je hotovej až na pár drobností ale nejspíš půjde z baráku a to cabrio chtěl jsem si ho koupit ale až po promoci ale zkrátka když byla možnost tak jsem ho koupil teďrenm píše:Tkže jedno auto jsi dodělal a teď se budeš pouštět do cabria jo? Držím palce, taky budeš leštit kola?
jinak se trochu toho bojim byl jsem zvyklej jezdit s dieslama a ted benzím 75kw uvidíme jak se s tím poperu
ja si myslim, ze to zvladnes. Akorat musis pocitat s vetsi spotrebou (: jen tak proc prodavas dieslacka, kdyz si ho konecne dokoncil?
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
to je dlouhý povídání ale ve zkratce příliš aut v barákuHanz píše:ja si myslim, ze to zvladnes. Akorat musis pocitat s vetsi spotrebou (: jen tak proc prodavas dieslacka, kdyz si ho konecne dokoncil?