Tak co říkáte na tu zimu co venku je a toho sněhu?Mě už to začíná všechno pěkně štvát,venku se nedá pomalu bejt na autě se nedá nic dělat ledovatka všude na silnici,sněhu 3 pr...e že není ani kde zaparkovat a navíc když se k tomu přídá inverze !!!Nemám zimu rad!!!jak ste na tom vy?letu zdar :D
Crack píše:Tak co říkáte na tu zimu co venku je a toho sněhu?Mě už to začíná všechno pěkně štvát,venku se nedá pomalu bejt na autě se nedá nic dělat ledovatka všude na silnici,sněhu 3 pr...e že není ani kde zaparkovat a navíc když se k tomu přídá inverze !!!Nemám zimu rad!!!jak ste na tom vy?letu zdar :D
Ale jdi ty :lol: Alespon ušetříš letní pneumatiky a zlepšíš se v tak náročném čase v řidičském umění :D A to ti bude určitě ku prospěchu.P.S.A nebo ti zbývá už jedině odjezd do teplých krajin :P Co myslíš
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
To není až tak špatný nápad.Černošky jsou moc fajn a mohly bychom s našima 205-kama ukázat také těm frajerům z Rally Paříš-Dakar jak se má takový závod jezdit :D :P
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
Nejhorší je ta sůl, když vidím, jak je moje grafitově černý auto najednou volezlý tou bílou sračkou, krvácí mi srdce.
No a teď o víkendu na zimním klouzání otevřu dveře, zasek se zámek a já musel půl hodiny topit v autě, aby mi šli zavřít dveře a nemusel jsem je držet.
Zima je hrozna sul jeste horsi vratil jsem se z klouzani auto od strechy az k podvozku cely od soli des bes ani pres okna nebylo videt... Sice zimu mam rad ale tohle uz je i na me moc.....
Nazdar nazdar som new zaregistrovany som spod Tatier a verte mi ze tu je dost snehu ja sa vizivam ked je rano cerstvo napadnuty neujazdeny snech to moze ist nejake rally do certa to je vtedy uplna zabava akurat ma zerie ze zme tu mali nedavno skoro 2 tyzdne mrazi -20 -25 stupnov vkuse a baterku mam len 44Ah na 1.8D. Tak som ju musel castejsie dat nabit poradte idem kupit new akumulator ale neviem ktory je dobry, myslim znacka!! Diky
Já mám Vartu a sloužila ke spokojenosti 4 roky a rozhodl jsem se teď koupit Banner Uni Bull a buď 69 nebo 80ah ale ještě se rozhoduji jestli tu slabší či silnější :P :P Ale samozřejmě záleží kolik chceš do ní dát a za kolik chceš ji koupit myslím si že už většina baterii na trhu od známých a renomovaných výrobců ti bez problému bude sloužit po celou dobu své životnosti k tvé spokojenosti.Jen se musíš oni starat.A samozřejmě co vše od ní očekáváš?????TOM
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "