zadní náprava
zadní náprava
mam problem, obcas se mi pri prejizdeni obrubniku nebo pri prejeti nejake nerovnosti ozve takové lupnutí v zadní nápravě, měl už jsem to 2x rozdělané a jediné na co jsem prisel je, ze mam leve kolo trochu do acka. nevite cim by to jeste mohlo byt?
Re: zadní náprava
Mel sem to taky tohle u sveho peugota a pak to doslo k tomu ze se mi vylomilo zadni kolo a musel sem vymenit celou zadni napravu,tedka uz tu napravu mam s maznicema tak uz se mi netvorej kola do acka stalo to cca 5000kc
to Hasis: vim to jiste, vyfuky mam v pohode:-) ty jsou ve 100%stavu a nove
a kola chodi obe dve uplne krasne, ale asi mam ohly naboj:-(
a kola chodi obe dve uplne krasne, ale asi mam ohly naboj:-(
Měl jsem podobný problém.Při přejezdu nerovností,při brzdění i jindy občas něco lupalo.Také jsem myslel na nápravu,ale nemá stopy opotřebení i maznice mám.Několikrát už jsem si myslel,že jsem to našel,ale nic.Už jsem z toho byl na prášky.Trvalo to roky,než jsem to našel.Přestože se to ozývalo jakoby zezadu,byla to vůle v pantech dveří!!!Měl jsem dveře prověšené asi tak 7mm.Prostě to trochu ťukalo v té vůli,jak se kroutíla kastle.Po přestružení na větší průměr a výrobě nových čepů/s mazací drážkou a maznicí/je po problému.Konečně.
Peugeot 205 MI 16
Yamaha TRX 850
Honda CBR 1000RR Fireblade
Ducati Streetfighter
Yamaha TRX 850
Honda CBR 1000RR Fireblade
Ducati Streetfighter
- Kenny
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1979
- Skutečné jméno: Petr
- tel.:: 773557950
- Kontaktovat uživatele:
Match_O píše:mam problem, obcas se mi pri prejizdeni obrubniku nebo pri prejeti nejake nerovnosti ozve takové lupnutí v zadní nápravě, měl už jsem to 2x rozdělané a jediné na co jsem prisel je, ze mam leve kolo trochu do acka. nevite cim by to jeste mohlo byt?
A nechceš nápravu good stav
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les
Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
tak jsem to vcera rozebral a zase slozil, dneska brzo rano jsem byl na geomce a rekli mi, ze vsechno sedi, tak co plasim.
Tak z toho mam radost, ale porad to vypada, tak trosinku na krivo, kdyz se na to clovek zameri:-) ale na geoce v poho a gumy mi to taky nesjizdi, chodi krasne, takze OK
Tak z toho mam radost, ale porad to vypada, tak trosinku na krivo, kdyz se na to clovek zameri:-) ale na geoce v poho a gumy mi to taky nesjizdi, chodi krasne, takze OK