našel jsem neco co jsem dlouho ... moc dlouho hledal ... fotky jednoho z posledních modelů TurboDieslu .... modelové označení STDT ... a jedním slovem nádhera (tedy aspon pro mě) ... auto na fotkách je na prodej a nebýt to anglická verze tak velice zvažuji o koupi ...
Wome, tak to mas opravdu pravdu.
Opravdu krasny TD. Ty sedacky taky vypadaji moc dobre. Intros celkove moc pekny, kola no k tem neni co rict a celkove je to moc fesne auti.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
WoMec píše:našel jsem neco co jsem dlouho ... moc dlouho hledal ... fotky jednoho z posledních modelů TurboDieslu .... modelové označení STDT ... a jedním slovem nádhera (tedy aspon pro mě) ... auto na fotkách je na prodej a nebýt to anglická verze tak velice zvažuji o koupi ...
WoMec píše:našel jsem neco co jsem dlouho ... moc dlouho hledal ... fotky jednoho z posledních modelů TurboDieslu .... modelové označení STDT ... a jedním slovem nádhera (tedy aspon pro mě) ... auto na fotkách je na prodej a nebýt to anglická verze tak velice zvažuji o koupi ...
To je vlastně Gentry v TD verzi s béžovým interiérem.
jojo ... nejvyšší modelová řada Dieslu (Turbodieslu) dalo by se říct .... možná se ještě dělala SRDT ... a pokud je značení stejné jako u 405ky tak by prave SRDT mohla mít klimu ... (405 SRDT má taťka)
Musím říci, že ta indiana vypada hodne dobře, teda krom toho trosku jineho laku na dverich a blatniku.
Jinak tohle se moc nevidi.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
No já tomu 5ti dvéřovému garosovi ještě furt nějak nevěřím.Ale jak jsem koukal těch 5ti dvířek tam je víc.
A je mi nějak divný že v roce 92 by ve Francii do toho auta daly karburátor.
205 GTi (Mi 16) Gekon 205 Roland Garros 205 Winner