díky za pěkný návod!..zní to dobře a asi to tak zkusím!WoMec píše:nejlepší, nejrychlejší a nejlevnější je to znova nastříkat ...
zakladem takové renovace je dukladné očištění a odmaštení plastových dílů ... umýt všechen bordel a odmastit ... nejlíp nejakou chemikálii .. ja používám Perchlor-ethylen ... asi nejlepší co mužes sehnat ...
co se týče samotného stříkání, jestli ti můžu doporučit, tak si nekupuj barevný sprej na plasty ... na nic .... kup si bezbarvý základ na plasty a normální autolak, na lemy bych asi volil lesklý. Té zakladovky tak 2-3 vrstvy ... samozřejmě mezi jednotlivýma nánosama nechat řádně uschonout ... pak to nechat tak 24h pořádně vytvrdnout a pak tak 5-7 vrstev laku ... ;)
ja jsem takhle dělal narazníky a spoilery a nikde se nic neloupalo
pokud je ten plast v zakladu šedý tak ti stejně nezbyde nic jinéhoHroche píše:po této zkušenosti můžu směle říct, že už nikdy nebudu stříkat nárazníky a lemy na černo
přesně tak, ale to sem nepatří tady se bavíme o navrácení černé barvy a ne o přebarvení na černouWoMec píše:pokud je ten plast v zakladu šedý tak ti stejně nezbyde nic jinéhoHroche píše:po této zkušenosti můžu směle říct, že už nikdy nebudu stříkat nárazníky a lemy na černo
jedná se o čistič na všechny barvy plastů, nebo jen na černé? na černou by mi to bylo jaksi k hounu, ale univerzální čistič na všechny barvy bych prubnout mohl. je to rychlejší a příjemnější cesta, než to sundávat, brousit a pak lakovat.Hroche píše:co mohu vřele doporučit je čistič plastů od firmy Sonax přesné označení z hlavy nevím cena za 100ml je 250kč, včera a dneska jsem s tím čistil nárazníky, lemy no zkrátka všechny venkovní plasty které by měly být černé a velice mě překvapilo jak z vyšisované černé(spíš šedivá) se stala opět hezká černá. po této zkušenosti můžu směle říct, že už nikdy nebudu stříkat nárazníky a lemy na černo