Snížemé přední nápravy
Re: Snížemé přední nápravy
jde to rezat na aute, musis mit akorat stahovaky pruzin, stahnes pruziny aby se nedotykala a fiknes, ale je to o drzku, jednomu chlapikovi to takhle useklo prsty....
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
no ty vole tka to je dobrý to já je rači vyndám ... na to zas mám svý prssty rád ...schválně nějak v tejdnu se do toho pustim a pak dám vědět jak jsem dopadl .....
Páč mluvil sme s kámošem a ten seřezával pružiny na škodárně no a neměl s tim jedinej problém a škodárna mu seděla jak přibitá ještě líp než prve...:)
to je spis vstipeny dojem, ty pruziny na to nejsou delany a zbytek pak trpi jeste vic. no delej jak uznas za vhodny...
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Paneboze, to nemate par stovek na nove kratsi pruziny ?????? je nechutne jak 90% lidi ty auta dokaze sprasit. Jinak doporucuju rezat primo na aute...treba se to nejak stastne vymrsti a kutilovi se po te rane rozsviti v hlave a prestane vymyslet kraviny....
HANZ: tusim v showroomu pises zes koupil tlumice AVO. Muzes nahodit fotky? Kdes je sehnal ? Jak jsi s nima spokojen?
HANZ: tusim v showroomu pises zes koupil tlumice AVO. Muzes nahodit fotky? Kdes je sehnal ? Jak jsi s nima spokojen?
...jsou chvíle, kdy už to neřídíš...
...strmé řízení není potřeba, do zatáčky potřebuješ odvahu, ručku a krouťák ...
koupil jsem je pres mk-racing, spokojenost budu vedet az dostavim auto driv asi ne (:
ale tomgti je zatim chvali, tak myslim, ze nebudou spatny
ale tomgti je zatim chvali, tak myslim, ze nebudou spatny
prej pár stovek tak mi řekni kde je mám sehnat a já je seženu bylo by to rozhodně lepší řešení než řezání to je mi jasné ...
no ja ti to sponzorovat nebudu....ale nerikej ze je problem nasetrit behem nejake rozumne doby treba 2000 na pruziny ?????
to musi zvladat i student pokud se trosku snazi a udela sem tam nejakou tu brigadku ....a nez to rezat radsi bych to nechal v puvodnim stavu...zmrsit funkcnost jen kvuli vzhledu je pekna pi...ina...
to musi zvladat i student pokud se trosku snazi a udela sem tam nejakou tu brigadku ....a nez to rezat radsi bych to nechal v puvodnim stavu...zmrsit funkcnost jen kvuli vzhledu je pekna pi...ina...
amen
Hanzi prosimte mohl bys nafotit ten avo podvozek ..nejlepe i detaily jak je reseno nastavovani a tak...docela o nem uvazuju jako o meziclanku na gutmanna nez budou prachy na zavodni verzi ..diky
ok jak mi dojde fotak z opravy, tak nafotim, ale ja mam na bmw, tam to bude asi jiny....
ale zkus tomagti, kupoval jsem to na jeho radu a ten to ma primo na pezotkovi
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Hanzi prosím tě nešiř tady fámy ,nikdy jsem neřekl ani nepsal a ani nic jiného že je máme na autě.Vyfoť ty tvoje a dej to sem.Doufám že se ti foťák vrátí rychle z opravy.
aha tak omyl, myslel jsem ze je mas na tom bilym
tady je pro predstavu obrazek, co jsem nasel na netu
bmw to ma trosku jinak predni tlumice jsou sroubovaci do phersnu a zadni jsou nahore na matku do ulozeni, stejne jak ve predu
bmw to ma trosku jinak predni tlumice jsou sroubovaci do phersnu a zadni jsou nahore na matku do ulozeni, stejne jak ve predu