pokec o článcích zde
Moderátor: rada
Re: pokec o článcích zde
nevidel, ale tom rikal ze prej je tak trcohu korbic, prave proto pisu "dojed s nejakyMA bouchaceMA"
at nejsi sam
at nejsi sam
E30 325i, 125KW, M Technic l, S 4,27 + otevřená felina
ex 316i M40
ex 316i M40
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
stejně si myslim že násilím nic nevyřešíš :)kouBaMW píše:nevidel, ale tom rikal ze prej je tak trcohu korbic, prave proto pisu "dojed s nejakyMA bouchaceMA"
at nejsi sam
tak to naslilí treba nebude potreba, treba bude stacit jen hrozba z toho nasilí
jinak osobne me je to jedno, jsou to hasisovi prachy...
jinak osobne me je to jedno, jsou to hasisovi prachy...
E30 325i, 125KW, M Technic l, S 4,27 + otevřená felina
ex 316i M40
ex 316i M40
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Díky,mě se taky ty kola líbí ale mojemu by ještě více slušely ty tvoje nové krásné origo 16ctkyvinorak píše:TomGTI: ty kola z Míčka autu sluší
:lol:
- Hasis
- Kontaktovat uživatele:
kurnik tome, takova zima ty nejenze mu nezakryjes chladic, ale jeste jezdis bez masky
a ta fotka u baraku... me spis pripada, jak kdyby te nekdo polival pri jizde kyblama s vodou
a ta fotka u baraku... me spis pripada, jak kdyby te nekdo polival pri jizde kyblama s vodou
VTS powa
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
a co po řád děláš že je nepojizdne nebo rozbité?TomGTI píše:Díky opět patří MaRaSovi za opětovné,již několikáté dopravení mého nepojízdného či rozbitého vozu zpět na domácí parkoviště.
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
no mají drobné oděrky ale taky se mi hrozně líbí Jak si spokojen s kotouči brembo max? na 1.1 už mají asi 12000km a jsou stále perfektní Nevim jestli na gti kotouče od bremaba nebo ate? teď sem potřeboval nutně aby jezdilo takže sem koupil jenom obyčejný brembaTomGTI píše:Díky,mě se taky ty kola líbí ale mojemu by ještě více slušely ty tvoje nové krásné origo 16ctkyvinorak píše:TomGTI: ty kola z Míčka autu sluší
- Mitja
- Skutečné jméno: Ondra
- Kontaktovat uživatele:
Az bude mit pasy tak uverim : ). To mi pripomina jak sme jeli na akci na bojiste haklem a neslo to moc ovladat, tak frajer projel skrz nekolik mensich stromůHasis píše:dela z nej tank, ktery vsechno prejede
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
- Hasis
- Kontaktovat uživatele:
vinorak píše:no mají drobné oděrky ale taky se mi hrozně líbí Jak si spokojen s kotouči brembo max? na 1.1 už mají asi 12000km a jsou stále perfektní Nevim jestli na gti kotouče od bremaba nebo ate? teď sem potřeboval nutně aby jezdilo takže sem koupil jenom obyčejný brembaTomGTI píše:Díky,mě se taky ty kola líbí ale mojemu by ještě více slušely ty tvoje nové krásné origo 16ctkyvinorak píše:TomGTI: ty kola z Míčka autu sluší
tohle si myslim mluvi za vse
Mitja: stane se . a jakto ze nesel ovladat?TomGTI píše:No a aby to taky dobře brzdilo tak jsem koupil nové kotouče a desky.Kotouče Brembo jsem měl již na velkých brzdách a byl jsem s nimi spokojen takže volba padla opět na Brembo ale rozhodl jsem se vyzkoušet typ Max.A druhá věc je že ATE Powerdisk má Hašiš a to jsem si fakt na auto dát nemohl .
VTS powa
- vinorak
- odborník
to je fakt a Láďa (Shotgun) má taky bremba a docela to brzdí
- vinorak
- odborník
no tak co sem koukal tak se slevou bych měl ty bremba za 2700 A brzdy jsou základ, aspoň pro mě
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Vinorak:tak auto tak něják zabrzdí no,MaRas je má taky na své 1.1 je s nima velice spokojený ale já jsem měl předtím velké brzdy z 307dmy kotouče 283mm originál hladké Bremba a to byl masakr,chvilku jsem s tím jezdil a pak jsem je prodal a koupil jsem zpět originál brzdy 247mm neboť jsem chtěl jezdit 13ctky kola,tak jsem alespoň chtěl vyzkoušet ty Brembo Max ale teďka po tom co jsem byl zvyklý na velké kotouče mi pořád přijde že to auto vůbec nebrzdí .Ale jinak jo nerezaví to,modré jsou,křivé ne takže asi fungujou .Zkusím dát nějáké racingové desky a uvidíme co to potom udělá.V létě bych je chtěl konečně vyzkoušet a zkusit si okruh v Brně pokud zhoří tak půjdu nejspíš do kotoučů 266mm.
Hašiš:nezáviď že nemám masku a konečně zprovozni tu tvojí popelnici a přijeď se povozit na sněhu když tam u vá nic nemáte a uvidíš proč je nutné mít u nás auto jako tank.
K té fotce pře barákem,nikdo mě fakt nepolíval vodou ,jak padal sníh na cestu a tam se tvořila břečka když byla posolená tak jak jsem jel za autem předemnou ve zvdálenosti délky tažného lana tak mě takhle znetvořil auto .
Womec:Jezdím v autě pro zábavu a myslím si že je to dobrý trénink na závody,jde o to sedět v autě co nejvíce a zkoušet,jezdit a ovládat auto za různých situací a rychlostí o ničem jiném to není a když se člověk učí tak to někdy holt nevyjde podle jeho představ a sem tam o něco zakopne tak jako když se učís jezdit na kole,kolikrát si nabiješ kokos než se opravdu naučíš ovládat kolo.
Hašiš:nezáviď že nemám masku a konečně zprovozni tu tvojí popelnici a přijeď se povozit na sněhu když tam u vá nic nemáte a uvidíš proč je nutné mít u nás auto jako tank.
K té fotce pře barákem,nikdo mě fakt nepolíval vodou ,jak padal sníh na cestu a tam se tvořila břečka když byla posolená tak jak jsem jel za autem předemnou ve zvdálenosti délky tažného lana tak mě takhle znetvořil auto .
Womec:Jezdím v autě pro zábavu a myslím si že je to dobrý trénink na závody,jde o to sedět v autě co nejvíce a zkoušet,jezdit a ovládat auto za různých situací a rychlostí o ničem jiném to není a když se člověk učí tak to někdy holt nevyjde podle jeho představ a sem tam o něco zakopne tak jako když se učís jezdit na kole,kolikrát si nabiješ kokos než se opravdu naučíš ovládat kolo.
- Mitja
- Skutečné jméno: Ondra
- Kontaktovat uživatele:
Hasis: Frajer to mel trochu pojebane a moc mu to nezatacelo.. tak to projel co nejrovneji to slo, zbyla po nas nová cesta
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------