Alarm
- whiler
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Adam Pavelka
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alarm
udělám to pomocí jabltoronáckého motůrku,protže ten centrál u čidiče neni motorek ale jenom přepínač,jsem zjistil,tzn,že koupim motůrek a ten mi bude přepínat ten přepínač...až to dodělám tka to zdokumentuju aby s tím někdo v budoucnu neměl problém jako já.
205 XS 1.4 55kW, Remus to je Rámus,
- whiler
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
sem tady posílal tu fotku...je tam přepínač,je na předchozí stránce na fotce,4 kabílky pootočením klíčkem se to vytáhne a tím se přepnou(ted už motorky) ostatních dveří a kufru.. ale u řidiče je jen ovládací prvek co vysílá do zbytku auta signál...nakreslím schéma apřidám,takhle to už bude funkční
schéma:kdyžtak mě opravte...
schéma:kdyžtak mě opravte...
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
pokud u řidiče máš jenom snímač polohy zámku který dává signál zbytku dveří tak tam asi budeš muset dát, jak uz jsi napsal, motorek. ale podle mě by bylo jednodušší sehnat komplet centrál na DO z 205ky ... ale vzhledem k tomu ze uz máš koupený ten alarm tak je to asi blbost ... leda někoho poprosit, jestli nemá motorek se snímačem polohy do řidičových dveří ... tak by jenom vyměnil motorek, připojil alarm a fungoval bys dál.
ješte bych ale zkusil, jestli to co máš v řidičových dveřích je opravdu jenom snímač polohy.
ješte bych ale zkusil, jestli to co máš v řidičových dveřích je opravdu jenom snímač polohy.
měl bych mít doma jednu sadu centrálního otvírání není to sice origo ale měla by být kompletní takže kdybys chtěl mohl byt ti jí dátWoMec píše:pokud u řidiče máš jenom snímač polohy zámku který dává signál zbytku dveří tak tam asi budeš muset dát, jak uz jsi napsal, motorek. ale podle mě by bylo jednodušší sehnat komplet centrál na DO z 205ky ... ale vzhledem k tomu ze uz máš koupený ten alarm tak je to asi blbost ... leda někoho poprosit, jestli nemá motorek se snímačem polohy do řidičových dveří ... tak by jenom vyměnil motorek, připojil alarm a fungoval bys dál.
- whiler
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no tak co jiného by to mělo být? jinak ani nevíš,že 205ka měla alarm orig na DO :) a ten motorek jablotron stojí cca 150kč...takže by mělo bejt vše okej..
jinak zejtra si jdu koupit spojku což je trochu jiné téma...al nchci zakládat novej topic...mám 1.4 XS co říkáte na sadu Sachs?je to konkrétně
http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.as ... eId=100051
jinak zejtra si jdu koupit spojku což je trochu jiné téma...al nchci zakládat novej topic...mám 1.4 XS co říkáte na sadu Sachs?je to konkrétně
http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.as ... eId=100051
- whiler
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
omlouvám se,mělo tam bejt nevim:) a ne nevíš,dneska se jde na věc...držte palce...
- whiler
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
takže to funguje: Stručně
koupil jsem si motorek jablotron a centrál na DO s ovládáním CZ...
motorek jablotron jsem přidělal vedle toho snímače u zámku řidiče,proklenul jsem je drátem aby se hejbali společně...pak jen zapojit přes relátka a dobrý den....
koupil jsem si motorek jablotron a centrál na DO s ovládáním CZ...
motorek jablotron jsem přidělal vedle toho snímače u zámku řidiče,proklenul jsem je drátem aby se hejbali společně...pak jen zapojit přes relátka a dobrý den....