Ty 300,- plus pošta mohu potvrdit a byla to na 100% ta správná zahrádka (třídveř s neodklápěcími okénky), ale bylo mi sděleno, že je jedna již rozjezdnána s Tomem GTI.red.1 píše:pichy píše:občas se mi stává, že mám sz, ale neodepíšu, páč nestíhám a jen to tady kontroluju. to se přece může stát každému. když člověk nestíhá, bývají občas průtahy. navíc nefér by bylo, kdybys mu to, rede, už zaplatil a on se neměl k tomu ti to poslat.
na druhou stranu chápu, žes kvůli jeho zahrádce odmítl jiné nabídky, ale ty byly, pokud si pamatuju, o dost dražší.
tím teda nechci říct, že schvaluju tomovo jednání, ale trocha tolerance by neškodila... pak tady na klubu vzniká zbytečné napětí.
To co mi dohodil Havasek bylo za 300 + pošta...., nabídka přišla až po tom co jsem se dohodl s TomemGTI.
Rozdíl byl jen v tom že ta od TomaGTI byla zamykatelná a to mi bylo vcelku jedno.
A těch jak Ty píšeš průtahů bylo víc a dohromady je to cca jeden měsíc. A k té toleranci - měsíc je snad dost dlouhá doba..
Nemyslíš...???
U P O Z O R N Ě N Í na neférové jednání členů
Re: U P O Z O R N Ě N Í na neférové jednání člena TomGTI
VINCENTE a proto jsi mi asi při prodeji toho tvého GTI slíbil ty lemy, co byly v ceně a do dneška jsem je od tebe nevidě, ikdyž jsem se pro ně u tebe už stavěl co? Akorát jsi je dokázal tady nabídnout k prodeji. No asi si to (myslím peníze za řízení) pořebuješ vybrat na druhých - to ale moc nechápu. Přece když se mě nějaké jednání nelíbí, tak se jej nebudu dopouštět na druhých (podle toho se tedy řídím já, ale ty máš zjevně jiný názor).vincent píše:ja sem zase poslal yettimu nasemu clenovy rizeni a jen,ze sem to na poste posral.tak mu prislo rizeni a obratem i prachy ktery si taky vyzvednul a delal blbyho,ze mu zadny prachy neprisli a tak uz cekam a schanim ho,ze se nak domluvime,ze mi je posle a nic.takze cekam tak pul roku
- weslo
- 205 its my life
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Peter
- Kontaktovat uživatele:
HAVASEK, ty tiež niesi svätý. Keď som chcel od teba zadné svetlá a prakticky sme už boli dohodnutí, tak mi prišiel mail "sorry, už som ich predal niekomu inému"havasek píše:VINCENTE a proto jsi mi asi při prodeji toho tvého GTI slíbil ty lemy, co byly v ceně a do dneška jsem je od tebe nevidě, ikdyž jsem se pro ně u tebe už stavěl co? Akorát jsi je dokázal tady nabídnout k prodeji. No asi si to (myslím peníze za řízení) pořebuješ vybrat na druhých - to ale moc nechápu. Přece když se mě nějaké jednání nelíbí, tak se jej nebudu dopouštět na druhých (podle toho se tedy řídím já, ale ty máš zjevně jiný názor).vincent píše:ja sem zase poslal yettimu nasemu clenovy rizeni a jen,ze sem to na poste posral.tak mu prislo rizeni a obratem i prachy ktery si taky vyzvednul a delal blbyho,ze mu zadny prachy neprisli a tak uz cekam a schanim ho,ze se nak domluvime,ze mi je posle a nic.takze cekam tak pul roku
Peugeot 205 1.9 GTi 88kW
Peugeot 406 coupe 2.2HDi
ex - Peugeot 205 "STDT"
ex - Peugeot 106 S16
ex - Peugeot 205 GRD
ex - MB Vito
Peugeot 406 coupe 2.2HDi
ex - Peugeot 205 "STDT"
ex - Peugeot 106 S16
ex - Peugeot 205 GRD
ex - MB Vito
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Re: U P O Z O R N Ě N Í na neférové jednání členů
upraven název topicu, stejně to tu začlo být všeobecné a už se tu mele půlka klubu... Diskuze je důležitá tak si to tu vyříkejte, ostatní si o vás aspoň udělají obrázek
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
- Klobe
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
je to nefer, taky sem to jednou udelal ale kdyz to mas rozjednane a kdyz nekdo druhy nabidne vetsi castku nez ty tak to prodam radsi mu..... jednou sem tak gordyho ojebal tak se mu za to omlouvamweslo píše:HAVASEK, ty tiež niesi svätý. Keď som chcel od teba zadné svetlá a prakticky sme už boli dohodnutí, tak mi prišiel mail "sorry, už som ich predal niekomu inému"havasek píše:VINCENTE a proto jsi mi asi při prodeji toho tvého GTI slíbil ty lemy, co byly v ceně a do dneška jsem je od tebe nevidě, ikdyž jsem se pro ně u tebe už stavěl co? Akorát jsi je dokázal tady nabídnout k prodeji. No asi si to (myslím peníze za řízení) pořebuješ vybrat na druhých - to ale moc nechápu. Přece když se mě nějaké jednání nelíbí, tak se jej nebudu dopouštět na druhých (podle toho se tedy řídím já, ale ty máš zjevně jiný názor).vincent píše:ja sem zase poslal yettimu nasemu clenovy rizeni a jen,ze sem to na poste posral.tak mu prislo rizeni a obratem i prachy ktery si taky vyzvednul a delal blbyho,ze mu zadny prachy neprisli a tak uz cekam a schanim ho,ze se nak domluvime,ze mi je posle a nic.takze cekam tak pul roku
To by udelal asi kazdy kdybi me nekdo nabydnul treba za plechace 1000 kc a mel sem je s nekym jinym rozjednane za ¨700kc
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
- vincent
- Stálý inventář 205clubu
mel sem dve gticka a jedny prodavam,ale to by si musel cist poradne.jo a ty si akorat.....tohle napises tady,ale bejt frajer tak mi to reknes do oci.po netu je kazdej frajer a hrdinahavasek píše:VINCENTE a proto jsi mi asi při prodeji toho tvého GTI slíbil ty lemy, co byly v ceně a do dneška jsem je od tebe nevidě, ikdyž jsem se pro ně u tebe už stavěl co? Akorát jsi je dokázal tady nabídnout k prodeji. No asi si to (myslím peníze za řízení) pořebuješ vybrat na druhých - to ale moc nechápu. Přece když se mě nějaké jednání nelíbí, tak se jej nebudu dopouštět na druhých (podle toho se tedy řídím já, ale ty máš zjevně jiný názor).vincent píše:ja sem zase poslal yettimu nasemu clenovy rizeni a jen,ze sem to na poste posral.tak mu prislo rizeni a obratem i prachy ktery si taky vyzvednul a delal blbyho,ze mu zadny prachy neprisli a tak uz cekam a schanim ho,ze se nak domluvime,ze mi je posle a nic.takze cekam tak pul roku
PEUGEOT 1,6 GTI MALA FRANCOUZKA PILA-minulost