film - King Of The Mountain
- Troniq
- Uživatel

- Skutečné jméno: Martin
- tel.:: 739408727
film - King Of The Mountain
koukal jsem na youtube na ukázky z tohohle starýho filmu...a taky čet recenzi v nějakym starym speedu. vypadá to na luxusní film..nostalgie..a starý americký burácející motory...ty jo..nemáte to někdo??..shánim to jak blázen!!!!...prej je to super...žádný rychle a zběsile..tohle je prej kultovka pro pořádný motoristy:-)
1.9 GTI v Miami modrym coloru z okolí Berounských a převážně Hořovických kopců
Re: film - King Of The Mountain
máš pravdu opravdu paráda
- vinorak
- odborník

- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
jestli máš rád klasiku tak doporučuju Bullittův případ
honička nakonci je luxusní a Steve McQueen umí luxusní meziplyny se svým zeleným Mustangem
honička nakonci je luxusní a Steve McQueen umí luxusní meziplyny se svým zeleným Mustangem
jo to je taky klasika ford mustang verzus doge challengevinorak píše:jestli máš rád klasiku tak doporučuju Bullittův případ![]()
a jestě můžu doporučit z klasiky Francouzská spojka a z novějších pak Ronin (Jean Reno a Robert DeNiro)
Nejvic klasika je LeMans taky s Mcquinem, sice jsou tam auta jen zavodni, ale neustale :).
Jeste se mi docela libil jeden film, ted si nevzpomenu na jeho nazev, je to zavod napric amerikou - neco jako Cannonball, a v hlavni roli tam je AC Shelby Cobra a Ferrari....
Jeste se mi docela libil jeden film, ted si nevzpomenu na jeho nazev, je to zavod napric amerikou - neco jako Cannonball, a v hlavni roli tam je AC Shelby Cobra a Ferrari....

- Troniq
- Uživatel

- Skutečné jméno: Martin
- tel.:: 739408727
jo Bullitův Případ sem viděl už nějkolikrát..i se říká že je to vůbec nejlepší automobilová honička...je to super film...líbí se mi že do těch honiček ve starších filmech necpali žádnou rádoby hustou gangsta hudbu...prostě jen burácející motor!!!! ...ale ten King Of The Mountain opravdu nikdo nemáte????
...tady sou dvě ukázky..jedna z Bullita a druhá s King Of The Mountain..
http://www.youtube.com/watch?v=Z-7IEPTAoTg a http://www.youtube.com/watch?v=170eDX89gE8
1.9 GTI v Miami modrym coloru z okolí Berounských a převážně Hořovických kopců
- vinorak
- odborník

- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
v češtině se to jmenuje Tajný závodfranus píše:Nejvic klasika je LeMans taky s Mcquinem, sice jsou tam auta jen zavodni, ale neustale :).
přiznejte se kdo jste se koukali dneska na Bullitův případ?
dneska bylHroche píše:přiznejte se kdo jste se koukali dneska na Bullitův případ?
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio
Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno
Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj
Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci
všechny typy ložisek za nízké ceny
Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno
Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj
Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci
všechny typy ložisek za nízké ceny
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu

- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
ja jsem se koukal 
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu

- Kontaktovat uživatele:
tyjo to ja se zrovna dival na Pach krve 2 a Hory maji oci 2 
VTS powa
- Linkisek
- 205club je můj domov

Jen pro opravu v Bullittově případu s tím zeleným Fordem Mustangem se nenahání Dodge Challenger ale Dodge Charger, který byl stejně jako v tomhle filmu zničen tak i v již zmiňovaném filmu Fast and Furious ... Na můj vkus je tohle až moc klasické
, ale třeba takových 60 sekund nebo Kurýr (Transporter) hmm 
Peugeot 205 1.4 55 kw 1998 Sport na prodej
Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
třeba těch 60 sekud se mi líbí až do toho okamžiku jak tak tím mustangem přezkočí tu zácpu tím ten film úplně zpackali, jinak velmi pěkné honičky jsou ve filmu Ronin sice tam jezdí citroeni, peugeoty a audiny, ale je to bez zbytečných efektů a hlavně je tam krásnej zvukLinkisek píše:Jen pro opravu v Bullittově případu s tím zeleným Fordem Mustangem se nenahání Dodge Challenger ale Dodge Charger, který byl stejně jako v tomhle filmu zničen tak i v již zmiňovaném filmu Fast and Furious ... Na můj vkus je tohle až moc klasické, ale třeba takových 60 sekund nebo Kurýr (Transporter) hmm