Tak se pochulub co to je, at zhubnem i ostatni.Gordy píše:No mě taky chutná,ale ještě tak moc dokulata nejsem a doufá,.že teď to trochu spadne.Přišel jsem na něco co by tomu mělo pomoct.
A to ze reknes min chlastat neberu.
Tak se pochulub co to je, at zhubnem i ostatni.Gordy píše:No mě taky chutná,ale ještě tak moc dokulata nejsem a doufá,.že teď to trochu spadne.Přišel jsem na něco co by tomu mělo pomoct.
tak blbě jsem ještě nedopadl ale už 6 měsíců nepiju tvrdej jenom "trochu" pivaKoldas píše:Kluci už dost... já se tady válím smííchem to bude teda něco na tom sracu,už ted chytým slinu ....
a tady pro ty kterým chutnááááááááááááá http://www.youtube.com/watch?v=gEPLGLTL ... re=related
MSCH205 píše:tak blbě jsem ještě nedopadl ale už 6 měsíců nepiju tvrdej jenom "trochu" pivaKoldas píše:Kluci už dost... já se tady válím smííchem to bude teda něco na tom sracu,už ted chytým slinu ....
a tady pro ty kterým chutnááááááááááááá http://www.youtube.com/watch?v=gEPLGLTL ... re=related
Jejej, pan si dal novorocni predsevzeti.Gordy píše:Právě naopak,jíst víc,lae pravidelně,správnou stravu a do toho vhodný pohyb.
Začal jsem teď ráno před prací plavat.(chci tak 3 týdně) a tak 2 krát týdně chodím večer na hodinu hrát squash.
Uvidíme icon_eh
A na kolika začínáš já chodim 2x týdně a včera jsem byl a dal jsem 1500m a byl jsem rád protože tam bylo lidí tak na ten blicí smajlíkGordy píše:Právě naopak,jíst víc,lae pravidelně,správnou stravu a do toho vhodný pohyb.
Začal jsem teď ráno před prací plavat.(chci tak 3 týdně) a tak 2 krát týdně chodím večer na hodinu hrát squash.
Uvidíme icon_eh
Já hraju:v pátek - floorball,v sobotu - fotbal,a v neděli - hokej a stejnak se držím na stejnéé váze..rychlo přibírám,málo zhazuji...mám problém ze štítnou žlázou..tod asi všeGordy píše:Právě naopak,jíst víc,lae pravidelně,správnou stravu a do toho vhodný pohyb.
Uvidíme icon_eh
jsme na tom stejně....Koldas píše:Já hraju:v pátek - floorball,v sobotu - fotbal,a v neděli - hokej a stejnak se držím na stejnéé váze..rychlo přibírám,málo zhazuji...mám problém ze štítnou žlázou..tod asi všeGordy píše:Právě naopak,jíst víc,lae pravidelně,správnou stravu a do toho vhodný pohyb.
Uvidíme icon_eh
jestli chcete sestavit jídelníčky nebo tréninky tak se ozvěte na icq :) rád poradím...Lord Hoj@n píše:jsme na tom stejně....Koldas píše:Já hraju:v pátek - floorball,v sobotu - fotbal,a v neděli - hokej a stejnak se držím na stejnéé váze..rychlo přibírám,málo zhazuji...mám problém ze štítnou žlázou..tod asi všeGordy píše:Právě naopak,jíst víc,lae pravidelně,správnou stravu a do toho vhodný pohyb.
Uvidíme icon_eh
jedna fotečka z min. roku z jedné kalbičky :) ... tady jsme doslova "bratři jak se patří"Milhaus píše:a jste si podobní? chtělo by to společné foto do příslušného topicuWoMec píše:ticho, už ho nepomlouvejte ... už je tady