Lord Hoj@n píše:
tyjo nestraš.... ja mám za to, že má a jestli nemá, tak to jde ovládat uplně parádně i bez něj....
na 99% nemá...mám ten sám motor jak ty a tam se posilovače nedávaly, jsou to lehké motory. Leda že by si to kupovala nějaká důchodkyně a nechala si ho tam na přání zamontovat
Zjistíš to jednoduše - pokud ti bez nastartovaného motoru půjde točit stejně těžce jak s nastartovaným, tak to nemá posilovač
Přesně tak, ono se u mně bez motoru točí z volantem opravdu těžko. Snad hůře než na škodárně :lol:
Ten posilovač zabírá celkem dost.
Podle mě máš posilovač od vyroby ... ale i kdyby to tak nebylo ... bud rad že ho máš .. ja mam 1.9D a posilovač nemám, takže vím jak těžko se s tím točí :)
WoMec píše:Podle mě máš posilovač od vyroby ... ale i kdyby to tak nebylo ... bud rad že ho máš .. ja mam 1.9D a posilovač nemám, takže vím jak těžko se s tím točí :)
Tak chlapy co já vím tak snad každý diesel má posilovač už v základu a potvrzoval mě to i můj automechanik. Viděl jsem už spoustu 1.8 a 1.9 Dieselů a on za ty roky co je děla stovky
a každý Diesel ho měl a to i včetně té mojí a to byla když jsem jí kupoval naprostá sociální verze a navíc rok výroby 1986. U benzínů je to určitě něco jiného. Jinak když jsem si pročítal tuto diskuzi tak mě připadlo že se spíš bavíte o servu (a těch moc na 205tkách člověk nevídá ale už jsem ho taky několikrát měl možnost vidět a svést se s ním ale je to tak pro ženskou do města na nákupy) než o posilovačích Jinak Womecu určitě pokud si pamatuji když jsem se ti koukal pod kapotu na motor tehdy ve Vyškově tak tam posilovač máš. No ale to by jsi teprve poznal kdyby přestal fungovat co to je ho nemít. na Dieselovi
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
WoMec píše:Podle mě máš posilovač od vyroby ... ale i kdyby to tak nebylo ... bud rad že ho máš .. ja mam 1.9D a posilovač nemám, takže vím jak těžko se s tím točí :)
Tak chlapy co já vím tak snad každý diesel má posilovač už v základu a potvrzoval mě to i můj automechanik. Viděl jsem už spoustu 1.8 a 1.9 Dieselů a on za ty roky co je děla stovky
a každý Diesel ho měl a to i včetně té mojí a to byla když jsem jí kupoval naprostá sociální verze a navíc rok výroby 1986. U benzínů je to určitě něco jiného. Jinak když jsem si pročítal tuto diskuzi tak mě připadlo že se spíš bavíte o servu (a těch moc na 205tkách člověk nevídá ale už jsem ho taky několikrát měl možnost vidět a svést se s ním ale je to tak pro ženskou do města na nákupy) než o posilovačích Jinak Womecu určitě pokud si pamatuji když jsem se ti koukal pod kapotu na motor tehdy ve Vyškově tak tam posilovač máš. No ale to by jsi teprve poznal kdyby přestal fungovat co to je ho nemít. na Dieselovi
Tome, nemáš v trochu gulášek? .. servo a posilovač řízení je jedna a ta samá věc :) a ja posilovač určitě nemám. A myslim ze ani ty ne ....
Tome, nemáš v trochu gulášek? .. servo a posilovač řízení je jedna a ta samá věc :) a ja posilovač určitě nemám. A myslim ze ani ty ne ....
ma pravdu ten chlapec tome ja mam 1,8D stejnej rok jak pises a taky ho tam nemam
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
V pohodě uvědomuji si svou začátečnickou chybu děkuji za taktní vysvětlení
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
Hasis píše:neboj, taky sem si nekdy neco popletl a kdybych ti rekl co, tak se asi pochcijes smichy
Ale klidně mě to pověz A nebo mě to napiš na SZ
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "