kloub píše:no za 15+5 eko dan je v dnesni dobe moc. auto je v dobrem stavu kdyz to rikate ale kdyz si vezmete ze uz to je rok cca 89
a kdyz se mrkneš na dalsi auta kolik ted stoji tak je to opravdu moc. treba bys to prodal.
moje odhadni cena je i kdyz se budete mozna zlobit 5000+5000 eko dan......
radsi bych si trochu priplatil a koupil toto
http://www.peugeot-club.com/forum/viewt ... ?tid=49730
je to rok 97 v paradnim stavu za 25 tisic+ eko dan....muj nazor. vim ze se ty 205ky za takovou cenu prodavaji ale radsi si priplatit a mas o hodne mladsi auto, lepsi vybava atd.....
u tý 306ky se definitivní cena neřekla,nebylo od tebe hezký gesto nahazovat cenu na auto který neznáš,uvědom si že 5000 dáš jenom za spojku například a vidím,žes napsal na sklo to samé cos mi napsal do SZ.
Takže pokud je to auto ve výborný kondici a není kde do čeho píchnout a jezdí jak má,myslím si,že 15tis + eko je víc než vyhovující cena...je fakt že se dá za 15 tis koupit jiná pecka,ale vyjde to tak,že za 15tis koupíš,40vrazíš a jezdíš...tajkže kldině bych se té 15tisícové částky nebál a kdybych neměl svoje auto a nebyl bych na ty rychlejší vozy,tak bych určitě uvažoval o koupi.5litrů nafty,žádný sraní s opravama,jen gumy,olej pojistka a nafta...tak já si myslím že komu se zdá 15tis moc,at se zamyslí