potenciometr,schanim pridavny otackomer
- rossi
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Zdenek
- tel.:: 720565731
- Kontaktovat uživatele:
potenciometr,schanim pridavny otackomer
schanim funkcni potenciometr na motory tu1m a tu3m a dale bych chtel pridavny otackomer na obyc palubovku v levo!
Rossi 205 1.1 44kw 91rv niní z motorem 1.4 55kw a GTI napravou
- zoby
- 205 its my life
- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
Re: potenciometr,schanim pridavny otackomer
pošli mi fotku, kde ten potenciometr přesně je a jak vypadá. vyndám to h z tohoto : http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=27&t=3102
- vinorak
- odborník
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
je přišroubovaný na pravý straně klapky.zoby píše:pošli mi fotku, kde ten potenciometr přesně je a jak vypadá. vyndám to h z tohoto : http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=27&t=3102
- Přílohy
-
- IMG_0319.JPG (121.79 KiB) Zobrazeno 3518 x
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
pristrojovku z xs/stary model gti 1.6 bys nechtel?rossi píše:schanim funkcni potenciometr na motory tu1m a tu3m a dale bych chtel pridavny otackomer na obyc palubovku v levo!
VTS powa
- rossi
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To co je na fotkach je podle me snimac kolohy klapky ten mam ja si myslim ze potenciometr je na druhy strane pod lankem od plynu. Pripadne kolik za komplet klapku vstrik potenciometr a snimac polohy klapky. Jo a nevraci se mi klic v zapalovani tak jestli je v pohode skrinka, kolik za ni!
- rossi
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hasis píše:pristrojovku z xs/stary model gti 1.6 bys nechtel?rossi píše:schanim funkcni potenciometr na motory tu1m a tu3m a dale bych chtel pridavny otackomer na obyc palubovku v levo!
Nemam poneti jak vypada a jestli tam pujde
- Phate
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: David
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=13&t=2037rossi píše:Hasis píše:pristrojovku z xs/stary model gti 1.6 bys nechtel?rossi píše:schanim funkcni potenciometr na motory tu1m a tu3m a dale bych chtel pridavny otackomer na obyc palubovku v levo!
Nemam poneti jak vypada a jestli tam pujde
Tady uvidíš, jak vypadá a dozvíš i jak jí vyměnit. Jediný co nevim je zaměnitelnost budíků a kapliček mezi 205kama se starou a novou palubovkou...
[quote="rossi"]To co je na fotkach je podle me snimac kolohy klapky ten mam ja si myslim ze potenciometr je na druhy strane pod lankem od plynu. Pripadne kolik za komplet klapku vstrik potenciometr a snimac polohy klapky. Jo a nevraci se mi klic v zapalovani tak jestli je v pohode skrinka, kolik za ni![/quot
Tak jstli sháníš to pod lankem plynu, tak to mám - dle mého se tomu říká krokový motorek. Mám i spínací skříňku samozřejme s klíčkem. Pokud bys chtěl otáčkoměr, tak ti můžu nabídnout pouze přístrojovku z GTI (nemám ale tušení jak je to se zapojením), možná bys měl nelepší si sehnat nějakou z modelu XS - tu ale nemám. Pak bych měl i celé kompletní vstřikování.
Tak jstli sháníš to pod lankem plynu, tak to mám - dle mého se tomu říká krokový motorek. Mám i spínací skříňku samozřejme s klíčkem. Pokud bys chtěl otáčkoměr, tak ti můžu nabídnout pouze přístrojovku z GTI (nemám ale tušení jak je to se zapojením), možná bys měl nelepší si sehnat nějakou z modelu XS - tu ale nemám. Pak bych měl i celé kompletní vstřikování.
- vinorak
- odborník
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
rossi píše:To co je na fotkach je podle me snimac kolohy klapky ten mam ja si myslim ze potenciometr je na druhy strane pod lankem od plynu. Pripadne kolik za komplet klapku vstrik potenciometr a snimac polohy klapky. Jo a nevraci se mi klic v zapalovani tak jestli je v pohode skrinka, kolik za ni!
ne tohle je potenciometr a to druhé co řídí otáčky je krokový motorek s volnoběžným kontaktem