![Mr. Green :m:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![:bas: :bas:](./images/smilies/baseball.gif)
no to kazdopádně ... co ty ?? jaktoze nespiš?Lord Hoj@n píše:zajímavý topik :lol: Ale dobrý nápad
a tak naco spát, jsem už týden doma tak s kámošema paříme do rána gamesky po hamachi :lol:WoMec píše:no to kazdopádně ... co ty ?? jaktoze nespiš?Lord Hoj@n píše:zajímavý topik :lol: Ale dobrý nápad
... aha .. takže gembler ... a beztak student co? :) .. jj to znam .. taky si užívám poslední tyden volna ... pak mi začíná další semestrLord Hoj@n píše: a tak naco spát, jsem už týden doma tak s kámošema paříme do rána gamesky po hamachi :lol:
no nechtěl bych, ale příští rok mě tohle také čekáWoMec píše:... aha .. takže gembler ... a beztak student co? :) .. jj to znam .. taky si užívám poslední tyden volna ... pak mi začíná další semestrLord Hoj@n píše: a tak naco spát, jsem už týden doma tak s kámošema paříme do rána gamesky po hamachi :lol:
no ja jsem vcera do 2 do rana valil na Wii-čku ... děsnej úletLord Hoj@n píše:no nechtěl bych, ale příští rok mě tohle také čekáMám teď ještě týden "legálního" volna, to budu ale věnovat autu, nyní jsem nemohl, musel jsem poslušně ležet v posteli
![]()
Ale tak jak jinak užívat volno, než tady na klubu neee?? (i když možná...)
na čem??WoMec píše:no ja jsem vcera do 2 do rana valil na Wii-čku ... děsnej úletLord Hoj@n píše:no nechtěl bych, ale příští rok mě tohle také čekáMám teď ještě týden "legálního" volna, to budu ale věnovat autu, nyní jsem nemohl, musel jsem poslušně ležet v posteli
![]()
Ale tak jak jinak užívat volno, než tady na klubu neee?? (i když možná...)
no ja měl podobný problém včera, to jsem chtěl jít spát v 10, ale usnul jsem až ve 4, mezi tím jsem se podíval na 2 filmy a 2 zápasy NHL :lol:Mitja píše:Dobry nocni pokec kamaradi : ). Taky mi zacne novy semestr, ale nepujdu uz ani na uvodni prednsky a budu chodit od zacatku jen na labiny a povinne cvika.. na magisterskem uz mame skoro vsechny informace na webu, tak doufam ze o nic neprijdu. Jinak nespim protoze mam v poslednich dnech problemy usnout.. ale dneska sem tak utahany, ze uz to snad pujde.
Nintendo Wii - vyborná herní konzole :)Lord Hoj@n píše: na čem??
aha, v tomto asi trochu zaostávám, herní konzole mi nic neříkajíWoMec píše:Nintendo Wii - vyborná herní konzole :)Lord Hoj@n píše: na čem??
a to ze si mladsi ... to snad neni problem ne?![]()
![]()
![]()
To ja taky neWoMec píše:Mitja: .. ja na prednasky nechodim uz 2 a pul roku![]()
![]()
![]()