to: Vertex
to: Vertex
jak prosimte udrzujes ty kozeny sedacky ve svym Griffe?je na to nejakej pripravek?
- Vertex
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám na to Elaskon. Je to tekutej vosk. Starej dobrej českej výrobek, bílá plastová lahvička s růžovo-vínovým potiskem. Dám lahvičku do horký vody, tekutina se trošku ohřeje, pak to vetřu do sedaček a vyleštím. Nedělá to zázraky ale udržuje to tu kůži aspoň v nějakým přijatelným stavu.
Existuje i ten samej vosk v tuhým stavu, ale řekl bych, že ta tekutina je lepší
Existuje i ten samej vosk v tuhým stavu, ale řekl bych, že ta tekutina je lepší
Peugeot 205 - jízda mého života
to je zajimavy cist nektery prispevky...zachvilku si tu budem psat jak sem si namazal zenu olejickem na detsky zadky aby byla pekne kluzka a poddajna :D no prominte ze to nemoh sem si pomoct :)
s tou mastnotou to je fakt ... ono se to sice vstreba, ale kdyz si tam pak nekdo sedne v bilych kalhotech nebo bunde tak nechci videt ten mazec kdyby to neco pustilo
s tou mastnotou to je fakt ... ono se to sice vstreba, ale kdyz si tam pak nekdo sedne v bilych kalhotech nebo bunde tak nechci videt ten mazec kdyby to neco pustilo
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
o tom by se dalo polemizovat kdyz jsem ji vcera ukazal civilni T16, tak mi rekla ze to je hnusny auto pak sem ji rekl, ze to hnusny auto se da koupit za 2,5 mega a vys...tak mi rekla, ze sem blazen a kdyz sem ji rekl ze bych ji za tu T16 vymenil bez vahani, tak me malem uskrtila :D
co dodat...proste zensky :lol:
co dodat...proste zensky :lol:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.