DRIFT A POLDOVE
- Pejlo32
- Nováček
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: Ivan
Re: DRIFT A POLDOVE
Chcem vedieť či my policajt može za to napariť pokutu že sem tam v zakrute zatiahnem ručnu po parkovysku alebo na ceste.
Peugeot 205 1.9 XRD
- Phate
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: David
Myslim si, že teoreticky ano...za riskantní jízdu a za ohrožování ostatních účastníků silničního provozu... Musel bys to dělat na neveřejnym místě. Nehledě na to, že když v zákrute zatáhneš ručku, tak nevíš, jestli nevyletí něco proti Tobě...Pejlo32 píše:Chcem vedieť či my policajt može za to napariť pokutu že sem tam v zakrute zatiahnem ručnu po parkovysku alebo na ceste.
- Mef
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Martin
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych poldy moc nedráždil, jsou na to háklivý (vlastní zkušenost). Jednou večer okolo 23h jsem si to s dvěstěpátou šinul po dlouhatánský rovný ulici v praze. Nikde ani kolo ani človíčka a já potřeboval odbočit doleva. V dálce jsem viděl protijedoucí auto, ale bylo hoooodně daleko. Tak jsem na to dupnul a křižovatku prolítl smykem. Jenže co čert nechtěl, to auto v protivce byly flojdi. Já si toho vůbec nevšiml a jel dád boční ulicí, až jsem po 200m zastavil u benzínky. Najednou zamnou přílítli hošani s majákama a že jako silniční kontrola. Dokázat mi nic nemohli, tak aspoň začali prudit. Musel jsem si dejchnout, zkontrolovali vzorek na gumách, probrali povinnou výbavu, dokonce chtěli vyidět i rezervu (že auto nemá koncovej díl vejfuku si ale nevšimly ) No nakonec jsem dostal 100,- pokutu za to, že mi chyběly žárovky a odjeli pryč.
Peugeot 405 RFY Mi16 - Vínovka
Peugeot 405 DFW Mi16 - Green Inferno
Peugeot 406 RFV Coupé - Christine
Peugeot 406 RFV Coupé Automatique - Banán
Peugeot 405 DFW Mi16 - Green Inferno
Peugeot 406 RFV Coupé - Christine
Peugeot 406 RFV Coupé Automatique - Banán
- Pejlo32
- Nováček
A keby som bol som bol na parovysku kde neni ani jedno auto a by si to všimly poldove v tom pripade by my mohly dať za pokutu alebo by na to kašľaly ?Phate píše:Myslim si, že teoreticky ano...za riskantní jízdu a za ohrožování ostatních účastníků silničního provozu... Musel bys to dělat na neveřejnym místě. Nehledě na to, že když v zákrute zatáhneš ručku, tak nevíš, jestli nevyletí něco proti Tobě...
Peugeot 205 1.9 XRD
- Pejlo32
- Nováček
No s tym vyfukom že si ho nevšimly to je važne sranda :lol: ale vraviš teoretycky za drift my toho veľa nezmožu ale prejdu my cele auto aby si niečo našly.Mefisto86 píše:Asi bych poldy moc nedráždil, jsou na to háklivý (vlastní zkušenost). Jednou večer okolo 23h jsem si to s dvěstěpátou šinul po dlouhatánský rovný ulici v praze. Nikde ani kolo ani človíčka a já potřeboval odbočit doleva. V dálce jsem viděl protijedoucí auto, ale bylo hoooodně daleko. Tak jsem na to dupnul a křižovatku prolítl smykem. Jenže co čert nechtěl, to auto v protivce byly flojdi. Já si toho vůbec nevšiml a jel dád boční ulicí, až jsem po 200m zastavil u benzínky. Najednou zamnou přílítli hošani s majákama a že jako silniční kontrola. Dokázat mi nic nemohli, tak aspoň začali prudit. Musel jsem si dejchnout, zkontrolovali vzorek na gumách, probrali povinnou výbavu, dokonce chtěli vyidět i rezervu (že auto nemá koncovej díl vejfuku si ale nevšimly ) No nakonec jsem dostal 100,- pokutu za to, že mi chyběly žárovky a odjeli pryč.
Peugeot 205 1.9 XRD
- MSCH205
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1989
- Skutečné jméno: Roman
- tel.:: 732235260
- Kontaktovat uživatele:
řeknu ti to takPejlo32 píše:A keby som bol som bol na parovysku kde neni ani jedno auto a by si to všimly poldove v tom pripade by my mohly dať za pokutu alebo by na to kašľaly ?Phate píše:Myslim si, že teoreticky ano...za riskantní jízdu a za ohrožování ostatních účastníků silničního provozu... Musel bys to dělat na neveřejnym místě. Nehledě na to, že když v zákrute zatáhneš ručku, tak nevíš, jestli nevyletí něco proti Tobě...
Záloží na koho naraziš může to být vůl kterej tě bude pucovat za uplnou blbost ale takÿ muze mávnout rukou a nechat te bejt ale osobně si myslím že když budeš krosit někde před marketem a nikdo je nezavolá tak jim to může být u zadku (ale nikdy neviš)
Peugeot 205 Roland Garros cabrio Originální klasika na léto
Saab 9000 CS Dělník bez šneka
Saab 900 Talladega prostě Sob, zatím serie
Saab 9000 Anniversary/aero Maptun Stage IV.
Saab 9000 CS Dělník bez šneka
Saab 900 Talladega prostě Sob, zatím serie
Saab 9000 Anniversary/aero Maptun Stage IV.
- Pejlo32
- Nováček
Tak sa budem šmikať a dufať že nenatrafim na toho vola ale na tych čo ma budu mať v prdely a pojdu radšej njekam na benzinku si popijať kavičku :lol:MSCH205 píše:řeknu ti to tak
Záloží na koho naraziš může to být vůl kterej tě bude pucovat za uplnou blbost ale takÿ muze mávnout rukou a nechat te bejt ale osobně si myslím že když budeš krosit někde před marketem a nikdo je nezavolá tak jim to může být u zadku (ale nikdy neviš)
Peugeot 205 1.9 XRD
-
- 205club je můj domov
- Skutečné jméno: Pavel
- Kontaktovat uživatele:
Co se týká parkovišť tak tam problém nevidím, pokud nesundáš někomu jeho auto....co se týká silnice, tak tam je to u nás na §4 zák. č. 361/2000 Sb. - § 4
Povinnosti účastníka provozu na pozemních komunikacích
Při účasti na provozu na pozemních komunikacích je každý povinen
a) chovat se ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, aby nepoškozoval životní prostředí ani neohrožoval život zvířat, své chování je povinen přizpůsobit zejména stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace, 1) povětrnostním podmínkám, situaci v provozu na pozemních komunikacích, svým schopnostem a svému zdravotnímu stavu,
b) řídit se pravidly provozu na pozemních komunikacích upravenými tímto zákonem, pokyny policisty, pokyny osob oprávněných k řízení provozu na pozemních komunikacích podle § 75 odst. 5, 8 a 9 a zastavování vozidel podle § 79 odst. 1 a pokyny osob, o nichž to stanoví zvláštní právní předpis, 5) vydanými k zajištění bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích,
c) řídit se světelnými, případně i doprovodnými akustickými signály, dopravními značkami, dopravními zařízeními a zařízeními pro provozní informace.
Je to uni § napaří ti to i když se vymeleš....:-) kdo mě tu zná ví o čem a kdo mluví....
A psát kdo všechno mě nemá rád nemá asi cenu...je jich dost i těch bezpapírů nenapravitelných co jsem dostal až na konečnou - do lochu...smůla nedali na mé rady....
Povinnosti účastníka provozu na pozemních komunikacích
Při účasti na provozu na pozemních komunikacích je každý povinen
a) chovat se ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, aby nepoškozoval životní prostředí ani neohrožoval život zvířat, své chování je povinen přizpůsobit zejména stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace, 1) povětrnostním podmínkám, situaci v provozu na pozemních komunikacích, svým schopnostem a svému zdravotnímu stavu,
b) řídit se pravidly provozu na pozemních komunikacích upravenými tímto zákonem, pokyny policisty, pokyny osob oprávněných k řízení provozu na pozemních komunikacích podle § 75 odst. 5, 8 a 9 a zastavování vozidel podle § 79 odst. 1 a pokyny osob, o nichž to stanoví zvláštní právní předpis, 5) vydanými k zajištění bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích,
c) řídit se světelnými, případně i doprovodnými akustickými signály, dopravními značkami, dopravními zařízeními a zařízeními pro provozní informace.
Je to uni § napaří ti to i když se vymeleš....:-) kdo mě tu zná ví o čem a kdo mluví....
A psát kdo všechno mě nemá rád nemá asi cenu...je jich dost i těch bezpapírů nenapravitelných co jsem dostal až na konečnou - do lochu...smůla nedali na mé rady....
PEUGEOT 205 5.dv Open v TP 2.0 jinak 1.9 75kW r.v.89
Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic
Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic