Během jízdy nic nepozoruju, jde za plinem a valí jak má.
Nevíte někdo čím by to mohlo být ??
Díkec

ä víš co je sranda, že takhle to ajsikovi zlobilo i dříve a zřejmě na to nepřišel.... projdi si pár odkazů od něj tady a na peugeot-clubu a uvidíš...Marda106 píše:kdyz pockas do patku reknu ti co to je mam uplne ten samy problem u 1,9GTI a je to ted u mechanika co to opravuje ale me to dela jen kdyz to je teple........ udajne to muze byt nejaky cidlo nevim rikam kdyz chvili pockas pak ti reknu jak jsem dopadl

mam dobreho servisaka ten to opravy verim mu :D jinak kdyz jsem s tim jezdil na projizdce tak to nedelalo nic takoveho spis ne tak hroznehugo boss píše:ä víš co je sranda, že takhle to ajsikovi zlobilo i dříve a zřejmě na to nepřišel.... projdi si pár odkazů od něj tady a na peugeot-clubu a uvidíš...Marda106 píše:kdyz pockas do patku reknu ti co to je mam uplne ten samy problem u 1,9GTI a je to ted u mechanika co to opravuje ale me to dela jen kdyz to je teple........ udajne to muze byt nejaky cidlo nevim rikam kdyz chvili pockas pak ti reknu jak jsem dopadl

OK, tak kdyz ti na to přídou, tak dej pak ECHO !!!Marda106 píše:kdyz pockas do patku reknu ti co to je mam uplne ten samy problem u 1,9GTI a je to ted u mechanika co to opravuje ale me to dela jen kdyz to je teple........ udajne to muze byt nejaky cidlo nevim rikam kdyz chvili pockas pak ti reknu jak jsem dopadl
vilRic píše:OK, tak kdyz ti na to přídou, tak dej pak ECHO !!!Marda106 píše:kdyz pockas do patku reknu ti co to je mam uplne ten samy problem u 1,9GTI a je to ted u mechanika co to opravuje ale me to dela jen kdyz to je teple........ udajne to muze byt nejaky cidlo nevim rikam kdyz chvili pockas pak ti reknu jak jsem dopadl
FAK mě to zajímá.
Ď

JJ sice to neni jeste doladene ale uz to beha. takze za a, byly v hajzlu svicky dal jsem denso a hned byla mensi zmena. za b, jak puvodni majitel vymenoval vacku tak motor byl povolenej a nebyly dotazene hadice a takovy blbustky a pak jen se dosteloval volnobeh a uz to slape oprava me stala 1400,- u znamyhovilRic píše:vilRic píše:OK, tak kdyz ti na to přídou, tak dej pak ECHO !!!Marda106 píše:kdyz pockas do patku reknu ti co to je mam uplne ten samy problem u 1,9GTI a je to ted u mechanika co to opravuje ale me to dela jen kdyz to je teple........ udajne to muze byt nejaky cidlo nevim rikam kdyz chvili pockas pak ti reknu jak jsem dopadl
FAK mě to zajímá.
Ď
Tak COO?!? přišli ti na to, našli kde je problém? Tak se poděl, jak si dopadl!

Může to dělat i nějaká maličkost,třeba netěsnost vejfukového potrubí od motoru k lambda sondě.vilRic píše:Zdravim !!! Tak sem tu zase s jedním problémem. Zkuste poradit. Jak asi víte , mám 1.6 GTI origoš. Na volnoběh mi občas kolísají otáčky, až to skoro chcípá. A to ikdyž je to studený i teplý. A občas klape jak HODINKY.
Během jízdy nic nepozoruju, jde za plinem a valí jak má.
Nevíte někdo čím by to mohlo být ????
Díkec