kolísají otáčky

Motor, spojka, převodovka - identifikace, opravy, seřízení, výměna
Odpovědět
vilRic

kolísají otáčky

Příspěvek od vilRic »

Zdravim !!! Tak sem tu zase s jedním problémem. Zkuste poradit. Jak asi víte , mám 1.6 GTI origoš. Na volnoběh mi občas kolísají otáčky, až to skoro chcípá. A to ikdyž je to studený i teplý. A občas klape jak HODINKY.
Během jízdy nic nepozoruju, jde za plinem a valí jak má.
Nevíte někdo čím by to mohlo být ?? :?: ??
Díkec
Marda106
205club je můj domov
205club je můj domov
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Marek
Kontaktovat uživatele:

Re: kolísají otáčky

Příspěvek od Marda106 »

kdyz pockas do patku reknu ti co to je mam uplne ten samy problem u 1,9GTI a je to ted u mechanika co to opravuje ale me to dela jen kdyz to je teple........ udajne to muze byt nejaky cidlo nevim rikam kdyz chvili pockas pak ti reknu jak jsem dopadl
<p style="text-align:center"><a href="http://cz.iq-test.eu/#206553" target="_blank">IQ Test českého národa 2009</a></p>
http://cz.iq-test.eu/#206553
Peugeot 206 1,1i - social edition na ježdění do prace
Peugeot 205 GTI Griffe - teď už není
Opel Vectra B 1,6 16V - fialova bestie idealni na zimu
Obrázek
Obrázek
hugo boss
V.I.P
V.I.P
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hugo boss »

Marda106 píše:kdyz pockas do patku reknu ti co to je mam uplne ten samy problem u 1,9GTI a je to ted u mechanika co to opravuje ale me to dela jen kdyz to je teple........ udajne to muze byt nejaky cidlo nevim rikam kdyz chvili pockas pak ti reknu jak jsem dopadl
ä víš co je sranda, že takhle to ajsikovi zlobilo i dříve a zřejmě na to nepřišel.... projdi si pár odkazů od něj tady a na peugeot-clubu a uvidíš... :wink:
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Marda106
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marda106 »

hugo boss píše:
Marda106 píše:kdyz pockas do patku reknu ti co to je mam uplne ten samy problem u 1,9GTI a je to ted u mechanika co to opravuje ale me to dela jen kdyz to je teple........ udajne to muze byt nejaky cidlo nevim rikam kdyz chvili pockas pak ti reknu jak jsem dopadl
ä víš co je sranda, že takhle to ajsikovi zlobilo i dříve a zřejmě na to nepřišel.... projdi si pár odkazů od něj tady a na peugeot-clubu a uvidíš... :wink:
mam dobreho servisaka ten to opravy verim mu :D jinak kdyz jsem s tim jezdil na projizdce tak to nedelalo nic takoveho spis ne tak hrozne
<p style="text-align:center"><a href="http://cz.iq-test.eu/#206553" target="_blank">IQ Test českého národa 2009</a></p>
Obrázek
Obrázek
vilRic

Příspěvek od vilRic »

OK, tak kdyz ti na to přídou, tak dej pak ECHO !!!
FAK mě to zajímá.
Ď
vilRic

Příspěvek od vilRic »

vilRic píše:
FAK mě to zajímá.
Ď

Tak COO?!? přišli ti na to, našli kde je problém? Tak se poděl, jak si dopadl!
Marda106
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marda106 »

vilRic píše:
vilRic píše:
FAK mě to zajímá.
Ď

Tak COO?!? přišli ti na to, našli kde je problém? Tak se poděl, jak si dopadl!
JJ sice to neni jeste doladene ale uz to beha. takze za a, byly v hajzlu svicky dal jsem denso a hned byla mensi zmena. za b, jak puvodni majitel vymenoval vacku tak motor byl povolenej a nebyly dotazene hadice a takovy blbustky a pak jen se dosteloval volnobeh a uz to slape oprava me stala 1400,- u znamyho
Obrázek
Obrázek
Jepík
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Skutečné jméno: Petr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jepík »

vilRic píše:Zdravim !!! Tak sem tu zase s jedním problémem. Zkuste poradit. Jak asi víte , mám 1.6 GTI origoš. Na volnoběh mi občas kolísají otáčky, až to skoro chcípá. A to ikdyž je to studený i teplý. A občas klape jak HODINKY.
Během jízdy nic nepozoruju, jde za plinem a valí jak má.
Nevíte někdo čím by to mohlo být ?? :?: ??
Díkec
Může to dělat i nějaká maličkost,třeba netěsnost vejfukového potrubí od motoru k lambda sondě.
Jedině Peugeot 205
Odpovědět