Nárazníky a Spoilery
Nárazníky a Spoilery
Zdravim,předem děkuji za každou odpověď.Chtěl bych se zeptat mám P 205 xrd a chtěl bych tam dát nárazníky z Gti nebo alespoň spoiler.jde to?jak a co mě u toho čeká? díky. (a ještě kdyby měl někdo spoiler/nárazník na prodej dejte vědět prosím)
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nárazníky a Spoilery
jde, am to tu kazdy druhy na socialni verzi(no gti)
ja to sice nedelal, al emyslim si, ze to staci pouze vymenit bez uprav. akorat se tady mluvilo o taznem oku...gti spoiler ma diru an druhe strane:)
ja to sice nedelal, al emyslim si, ze to staci pouze vymenit bez uprav. akorat se tady mluvilo o taznem oku...gti spoiler ma diru an druhe strane:)
VTS powa
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
narazníky jsou stejné (kdyz nepočítáš barevnou lištu v narazniku) a spoiler je přišroubovaný asi na 6-8 šroubech. není to nic složitého ... sundáš narazník se spoilerem, vymeniš spoilery a nasadíš zpátky. za hodku to máš hotový a to stihneš i 2 kafe a 3 cigárkaIwen píše:Zdravim,předem děkuji za každou odpověď.Chtěl bych se zeptat mám P 205 xrd a chtěl bych tam dát nárazníky z Gti nebo alespoň spoiler.jde to?jak a co mě u toho čeká? díky. (a ještě kdyby měl někdo spoiler/nárazník na prodej dejte vědět prosím)
a nejsou nárazníky z gti kratší kvuli lemům?podle soc. verze peugeota xD mají delší narazníky když nemaj lemy.
- Mef
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Martin
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Nárazníky z GTi jsou kratší po stranách právě kvůli lemům blatníků. Spojler z GTi na nonGTi jde normálně nasadit. Je přišroubovanej k nárazníku tušim šesti šroubkama.
Peugeot 405 RFY Mi16 - Vínovka
Peugeot 405 DFW Mi16 - Green Inferno
Peugeot 406 RFV Coupé - Christine
Peugeot 406 RFV Coupé Automatique - Banán
Peugeot 405 DFW Mi16 - Green Inferno
Peugeot 406 RFV Coupé - Christine
Peugeot 406 RFV Coupé Automatique - Banán
Mefisto mám pravdu, potvrzuji z vlastní zkušenostiMefisto86 píše:Nárazníky z GTi jsou kratší po stranách právě kvůli lemům blatníků. Spojler z GTi na nonGTi jde normálně nasadit. Je přišroubovanej k nárazníku tušim šesti šroubkama.
- Gordy
- Skutečné jméno: Jirka
Ten dodat byl položen špatně.on má ny mysli spoilery pod nárazníky.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Phate
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: David
Já bych řekl, že ne... Ptal se, že chce vyměnit nárazníky NEBO alespoň spoilery... A z diskuze vyplívá, že stačí vyměnit jen spoiler, protože nárazník GTi by bez lemů asi nevypadal dobře...Gordy píše:Ten dodat byl položen špatně.on má ny mysli spoilery pod nárazníky.
- Gordy
- Skutečné jméno: Jirka
Tak to je dokonaá odpověď.Phate píše:Já bych řekl, že ne... Ptal se, že chce vyměnit nárazníky NEBO alespoň spoilery... A z diskuze vyplívá, že stačí vyměnit jen spoiler, protože nárazník GTi by bez lemů asi nevypadal dobře...Gordy píše:Ten dodat byl položen špatně.on má ny mysli spoilery pod nárazníky.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Phate
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: David
:oops:Gordy píše:Tak to je dokonaá odpověď.Phate píše:Já bych řekl, že ne... Ptal se, že chce vyměnit nárazníky NEBO alespoň spoilery... A z diskuze vyplívá, že stačí vyměnit jen spoiler, protože nárazník GTi by bez lemů asi nevypadal dobře...Gordy píše:Ten dodat byl položen špatně.on má ny mysli spoilery pod nárazníky.