Asi většina lidí co mě zná , zná i toto auto, a méně lidí už asi ví jak vypadalo před tím a jakou mi dalo práci celé toto auto dát do kupy a do stavu jak jste ho znali. Nechám vás proto nahlédnout mým albem fotek (i když jich moc není) a představit si jak veškeré práce probíhali...
Doufám že se vám bude článek líbit :)
Tak vše začlo tím že jsem prodal své první i druhé GTi a zakoupil Ford Escord CABRIO 1.6XR3i, po celkové rekonstrukci jsem se masíroval bez střechy a pozapoměl na to pěkné rychlé ,ale i pohodlné svezení co mě GTi dávalo...
Ale to netrvalo dlouho a po GTi se mi postesklo, a tak jsem začal po internetu lovit to správný GTi pro mě, nechtěl jsem už klasickou sériovku, ale něco co bude dobře vypadat, a to co nikdo jen tak nemá, prostě se odlišit od ostatních. Při pátrání po internetu jsem narazil na stránky http://www.tuning.cz/frenkyh jednoho kluka co vestavěl motor Mi16 z Peugeotu 405 (ten kdo nás členy zná, ví že tuto káru zakoupil jeden z nás,Jehlik) píše se tam jak to dobře jede a že tato přestavba stojí doopravdy za to,a tak jsem nelenil a pátral se dál jak po autě , tak i po podrobnějším infu jak na tuto přestavbu, spojil jsem se s Frenkym a pozeptal na pár informací a byl vděčný za každou větu a radu co mi řekl protože ještě v tu dobu taková přestavba u nás nebyla tak rozšířená.
Pak přišel den D a já našel to co jsem hledal, jelikož jsem chtěl dávat Mi16ku tak jsem našel Inzerát se zněním "Prodám Peugeot 205 GTi 1.9 75kw se zadřeným motorem" (mail mám dodneška od toho kluka ve schránce) tak jsem se s ním zkontaktoval a nechal si poslat fotky, auto se mě tak nějak zalíbilo a touha po GTi byla tak velká že jsem neváhal a hned se vydal s kámošem na cestu. Jel jsem na lane 140km v úplný tmě ale GTi bylo doma!
[/u]a tím to vše začlo!
tak takováhle fotečka mi přišla od od bývalého majitele , no řekněte , na úpravy jako dělanej :mrgreen: !