Universální centrál

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Phate
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1988
Skutečné jméno: David

Re: Universální centrál

Příspěvek od Phate »

MSCH205 píše:
zdenek1986 píše:Zapojil jsem 3, 2na dveře a 1 na kufr u jednoho z nich bylo potřeba připojit i ten čtvrtej a nechat ho v podběhu. Ale vzhledem k tomu, že jsem měl tuhle novou i tu starší verzi, tak si přesně nepamatuju, u který to bylo zapotřebí. Na druhou stranu to zas taková oběť nebyla, zabalil jsem ho do molitanu a připáskoval vzadu do kufru.
Jj tak to bych mohl zvládnou tak díkec za rady :lol:
No hele koukal jsem na to a řekl bych, že když si vybereš ten, co má přední 5drátový a zadní 2drátový, tak by snad nemělo vadit, když ty zadní nezapojíš... Přední tedy budou ovládací a zadní ovládaný a ty ovládaný snad nebudou muset být zapojený do okruhu...
Jinak teda já si na těch stránkách vybral alarm s připojením na centrál... Jen by mě zajímalo, jestli s tím máte někdo zkušenost a jestli se teda dá řídící jednotka alarmu připojit na serva táhel centrálu nebo, jestli to musí být propojený s ŘJ centrálu. Jde mi hlavně o to, že moje ŘJ CZ bude nejspíš v pr*eli a než kupovat novou ŘJ CZ, tak bych koupil rovnou celej alarm s vlastní ŘJ, která se napojí na stávající serva CZ. Tímto se omlouvám MSCH za zneužití jeho tématu...:-)
ObrázekPeugeot :205: 1,8 XRD
Obrázek
ObrázekSuzuki Samurai SJ413------Konečně na SPZ se zeleným písmenem "V"
31.3.2010 - má první pokuta - 500,- za nekompletní doklady...
snowboy
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snowboy »

serva centralu primo na alarm nepripojis,protoze maji relativne velky odber, mas dve moznosti, bud pres ridici jednotku centralu, nebo dve relatka (alternativou je releova jednotka, kterou dodava Jablotron. u alarmu co jsem zapojoval do svyho auti bylo toto reseni popsano. Pak nemusis pouzit 5 dratova serva, ale central bude centralovat jen pres DO, klickem otevres jen dvere se zamkem, pak nemusis kupovat komplet central, ale jen dve serva, pripadne 3 (5).
Na otevirani kufru u 205 neni nutne pouzivat odskok,staci normalni servo, ktere bude odjistovat zamek kufru no a pak jen stlacenim otevres.
Zapojovani serva do nevyuziteho konektoru povazuju za zbytecne. Respektive jeste jsem se s takovym resenim nesetkal.
Pokud ale mas central uz namontovany, staci jen pripojit ridici kabely na signalni kabliky 5 dratovyho serva.
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
Phate
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1988
Skutečné jméno: David

Příspěvek od Phate »

snowboy píše:serva centralu primo na alarm nepripojis,protoze maji relativne velky odber, mas dve moznosti, bud pres ridici jednotku centralu, nebo dve relatka (alternativou je releova jednotka, kterou dodava Jablotron. u alarmu co jsem zapojoval do svyho auti bylo toto reseni popsano. Pak nemusis pouzit 5 dratova serva, ale central bude centralovat jen pres DO, klickem otevres jen dvere se zamkem, pak nemusis kupovat komplet central, ale jen dve serva, pripadne 3 (5).
Na otevirani kufru u 205 neni nutne pouzivat odskok,staci normalni servo, ktere bude odjistovat zamek kufru no a pak jen stlacenim otevres.
Zapojovani serva do nevyuziteho konektoru povazuju za zbytecne. Respektive jeste jsem se s takovym resenim nesetkal.
Pokud ale mas central uz namontovany, staci jen pripojit ridici kabely na signalni kabliky 5 dratovyho serva.
Tady se to ale tváří tak, že se to připojí rovnou na ty serva centrálu...http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoala ... -3702.html
ObrázekPeugeot :205: 1,8 XRD
Obrázek
ObrázekSuzuki Samurai SJ413------Konečně na SPZ se zeleným písmenem "V"
31.3.2010 - má první pokuta - 500,- za nekompletní doklady...
Odpovědět