No hele koukal jsem na to a řekl bych, že když si vybereš ten, co má přední 5drátový a zadní 2drátový, tak by snad nemělo vadit, když ty zadní nezapojíš... Přední tedy budou ovládací a zadní ovládaný a ty ovládaný snad nebudou muset být zapojený do okruhu...MSCH205 píše:Jj tak to bych mohl zvládnou tak díkec za rady :lol:zdenek1986 píše:Zapojil jsem 3, 2na dveře a 1 na kufr u jednoho z nich bylo potřeba připojit i ten čtvrtej a nechat ho v podběhu. Ale vzhledem k tomu, že jsem měl tuhle novou i tu starší verzi, tak si přesně nepamatuju, u který to bylo zapotřebí. Na druhou stranu to zas taková oběť nebyla, zabalil jsem ho do molitanu a připáskoval vzadu do kufru.
Jinak teda já si na těch stránkách vybral alarm s připojením na centrál... Jen by mě zajímalo, jestli s tím máte někdo zkušenost a jestli se teda dá řídící jednotka alarmu připojit na serva táhel centrálu nebo, jestli to musí být propojený s ŘJ centrálu. Jde mi hlavně o to, že moje ŘJ CZ bude nejspíš v pr*eli a než kupovat novou ŘJ CZ, tak bych koupil rovnou celej alarm s vlastní ŘJ, která se napojí na stávající serva CZ. Tímto se omlouvám MSCH za zneužití jeho tématu...:-)