![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![:myslim: :myslim:](./images/smilies/myslim.gif)
A na cem to turbo bude??franus píše:jj, ten prvni. Ale proc tam chces mit Mi16, kdyz jsi chtel davat turbo motor![]()
Vlastne mas pravdu. V tom pripade si ale Hasis dal hoooodne velky cil. Ja bych rozhodne ale mi16 nepreplnoval, uz jen z toho duvodu, ze si myslim, ze male hothatche maji mit nadupanou atmosferu.Marcell píše:A na cem to turbo bude??franus píše:jj, ten prvni. Ale proc tam chces mit Mi16, kdyz jsi chtel davat turbo motor![]()
![]()
![]()
No, zalezi jak cely auto pojme. Pokud ho chce proste dobre upravit (vytunit), tak dobry. Treba ja chci temer 100% seriovej "look", takze by tomu piskani turba asi moc seriovosti nedalo...ikdyz uz samotna mi16 neni asi vhodnafranus píše:Vlastne mas pravdu. V tom pripade si ale Hasis dal hoooodne velky cil. Ja bych rozhodne ale mi16 nepreplnoval, uz jen z toho duvodu, ze si myslim, ze male hothatche maji mit nadupanou atmosferu.Marcell píše:A na cem to turbo bude??franus píše:jj, ten prvni. Ale proc tam chces mit Mi16, kdyz jsi chtel davat turbo motor![]()
![]()
![]()
Milhaus píše:jedna rychlovka
Kdyz sezenu jednu komplet sadu, tak uz si to potom vosefuju, kdyztak mi ji kamos dovyrobi. Dela s plastama kazdy den, tak by treba tohle taky zvladl.Milhaus píše:na sraz ti můžu dovýzt ty moje tři...jeden je prasklej... Ty boční lišty na dveře budeš potřebovat 2 sady, na to nezapomeň