N3R3Z píše:Dejvid: hele kdybys náhodou nevěděl co s tím předním nárazníkem tak bych se hlásil jako zájemce... víš jak, kdyby tě náhodou opustila chuť dělat něco na autě, a chtěl by sis něco vydělat :lol:
ale jinak věřím že s trochou práce to bude pěkný auto.. a snad na srazu
PS: v tom šrotu co rozprodávám mám přední světla obě funkční, tak kdybys chtěl (levně)
Že bych to teď rozprodával to asi ne, ale v budoucnu se může stát cokoliv. :razz:
Světla mám, ne moc dobrý, ale jsou. Kdybych je sháněl, tak se určo ozvu......
N3R3Z píše:Dejvid: hele kdybys náhodou nevěděl co s tím předním nárazníkem tak bych se hlásil jako zájemce... víš jak, kdyby tě náhodou opustila chuť dělat něco na autě, a chtěl by sis něco vydělat :lol:
ale jinak věřím že s trochou práce to bude pěkný auto.. a snad na srazu
PS: v tom šrotu co rozprodávám mám přední světla obě funkční, tak kdybys chtěl (levně)
Že bych to teď rozprodával to asi ne, ale v budoucnu se může stát cokoliv. :razz:
Světla mám, ne moc dobrý, ale jsou. Kdybych je sháněl, tak se určo ozvu......
spíš by si nás potěšil kdyby jsi půjčil přední nárazní Jepíkovi aby mohl udělat podle něj formu
Gordy píše:Teď jsem mu kvůli tomu psal.
A už žádný Jepík,je to pouze dělník a nemá právo prodávat,pokud cokoliv,tak řešit přezemě.Tedy obchodníka a producenta
A už žádný Jepík,je to pouze dělník a nemá právo prodávat,pokud cokoliv,tak řešit přezemě.Tedy obchodníka a producenta
ok budu si to pamatovat
ten nárazník by šel i na ??
S jistými úpravami šel,ale nebylo by to do týdne.
205 GTi (Mi 16) Gekon 205 Roland Garros 205 Winner
To Nerez: Hele chlape, kolik te to stalo???
Dneska k nam do dilny privezl kamos dodalvu a taky si nechaval nove obsit volant a dal za to 300kc a to mu tam jeste udelal takovy maly vzor. Takze super jak na pohled, tak i kvalita. Jako kvalita mozna lepsi nez mas ty.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
2 litry vína :D a není to dělaný někde doma na koleni... přímo ve firmě která obšívá volanty (ale ne na zakázku)... známosti... firmu na žádost známýho jmenovat nebudu
a jelikož víno je naše domácí tak vlastně nic :D
▶Peugeot 306 1.9D 50kW - současný lev ▶EX: Peugeot 309 GL 1.4 47kW - už je v automobilovém nebi... sloužil dobře ▶309 1.4GL (carb) vs. 205 1.8TD
N3R3Z píše:2 litry vína :D a není to dělaný někde doma na koleni... přímo ve firmě která obšívá volanty (ale ne na zakázku)... známosti... firmu na žádost známýho jmenovat nebudu
a jelikož víno je naše domácí tak vlastně nic :D
Takze koukam, ze dobra cena.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)