Moje kchára:) P 205 1,4 XS

Představte své 205ky nebo projekty na čem zrovna pracujete

Moderátor: rada

Zamčeno
Maty
Uživatel
Uživatel
Rok narození: 1987
Skutečné jméno: Mara
Kontaktovat uživatele:

Moje kchára:) P 205 1,4 XS

Příspěvek od Maty »

Takže čím bych začal:)

Když jsem se před rokem rozhodl si konečně si udělat papíry a následně si koupit hned po té auto, můj rozpočet byl do 20 tis , představa byla o 205 nebo Fiat Tipo.Prolízal jsem internet jak blázen a nemohl jsem nic najít kloudnýho.A když už jsem něco našel tak to bylo něco z roku 89 co už pěkně kvetlo.Když uz jsem myslel že peníze radši investuju do parašutismu kontakoval mě kamarád že by o jedné 205 tce věděl.Po domluvě jsem se na autíko dojel podívat,nechtěl jsem nějak "vytuněný" nebo jinak upravený auto , ale řekl jsem si že za tu cenu si to klidně koupím a pak to třeba sundám.Vypadalo pěkně,1.4 55kw najeto 160 tis .Cena tedy byla 20 tis plus "litáky" (made in china asi) fakt paráda maj tak super rozteč že bez rozšiřovacích podložek není možný je tam ani dát.Ve předu nákej spojler ani nevím z čeho ale když tak na to koukám tak asi z GT,prahy a v zadu supěr křídlo řekl bych že z golfa nebo aspoň jsem to na hodně viděl:) zadní náprava do A takže je to parádní líp to sedí v zatáčkách vím že mi to nikdě neustřelí:)a Zvuk? když jsem se ptal proč to tak řve tak mi bylo řečeno že stačí dát jen pryč koncovku a bude to zase v pohodě.No já amatér na to skočil tak jsem si říkal jak stím dojedu dom něco stím provedu.Cesta domů byla docelá zajímava nad 120 km/h jak jsem předpokládl že nasadím na dálnici by se sice dala ale jen s klapkama na ušima nebo helmou nebo prostě nevím:D takže jsem si držel svejch 90 kde ten zvuk byl ještě v rámci mezí k vydržení.Když jsme dojeli dom rozhodol jsem se to zvednout u kámoše a něco stím udělat.Po zvednutí jsem se nestačil divit.Místo katu nákej šilenej rezonátor a v něm 2 díry vrtačkou aby to mělo "echt" zvuk mno a v zadu nějakáa šilená koncovka WM.Nakonec se jen zavařili díry nechali se to z nedostatku financí bejt.Byla potřeba vyměnit olej filtr a takový ty věci a ještě odešla baterka.Jinak autíko mám už rok krom toho zvuku a zadní nápravy která mi drhně ve větších zatáčkách o podběhy ( ale plánuju stím něco udělat začlo to až teď) si nemůžu vynachválit.najeto 16 tis bez jedinýho problému, spotřeba tak normálně 5,5 L když tomu člověk dává tak 6 max 6,5l. Přidávám jedno foto jak to teď vypadá všechno stejný krom přední masky ta je tam origo z 205tky tohle jě něco z boxera mi přide:D vážne nevím:)

Budu rád za jakejkoli komentář co se týče vzhledu nebo něčeho:)
100_219.jpg
P 205 XS 1.4 55kw ( zbyla jen kastle :)
P 205 Gti 1.6 83kw
Honda CRX :1.6 16V 96kw

M 216 můj padáček :)

nick 1nf změněn na Maty

Blue Sky:)

Parašutismus nejlepší sport:) Kdo nezkusil neuvěří:)
Zamčeno