tomuhle se říká agování, odbíhání od tématu .-))Milhaus píše:u nás zase sněží, před chvilkou bouřka, v poledne slunko a horko
phate: milda mě zná jak svoje boty, takže má recht. ale rád ho škádlím. ostatně jako všechny tady .-)
tomuhle se říká agování, odbíhání od tématu .-))Milhaus píše:u nás zase sněží, před chvilkou bouřka, v poledne slunko a horko
přestaň mi zas nadávat cizíma slovama, jdu zapnout wikipedii a běda tipichy píše: tomuhle se říká agování, odbíhání od tématu .-))
no vzhledem k tomu, že zábřeh je západněji, tak to k vám z hranic přijde těžko. východní proudění u nás není moc častý jevLord Hoj@n píše:Milhaus: U vás sněží?? No doufám, že to nepřijde sem!! Už toho mám celkem dost.... ale jako co se týče počasí, tak to je hruza, chvilka prší, chvilka slunko, pak najednnou slejvák a pak zase slunko... no hrůůůza co se to děje
mě to taky už nebaví jelikož mi chumelí na auti tak jsem mu pořídil garážpichy píše:u nás na horách paradoxně jen chčije. a máme tři stupně nad nulou. nicméně mi to neva, páč sněhu mám už dost