těsnění 1,9 GTI 75Kw
těsnění 1,9 GTI 75Kw
potřebuji poradit plánuji měnit těsnění pod hlavou a nevim jaký koupit tím myslím tloušťku těsnění. Jestli slabší tl.=1,27mm nebo silnější 1,48mm. Poznámka: rady typu sendej hlavu a poté si změř tloušťku těsnění mi sem nepiště chci si ho nejdřív koupit a pak se začít v tom hrabat
-
dypid
- 205 its my life

- Kontaktovat uživatele:
Re: těsnění 1,9 GTI 75Kw
tak to silnejsi se davalo pokus si mnel krivou hlavu a nechaval sis ji srovnavat (opravte mne pokud nemam pravdu) tak skus zmerit vysku hlavy a najdi si v manuale kolik ma mit vysku (aspon u TU bloku je to tak popsany v prirucce)
- Gordy
- Stálý inventář 205clubu

- Skutečné jméno: Jirka
Dává se podle toho jestli byla hlava frézovaná,nebo ne.Hroche píše:potřebuji poradit plánuji měnit těsnění pod hlavou a nevim jaký koupit tím myslím tloušťku těsnění. Jestli slabší tl.=1,27mm nebo silnější 1,48mm. Poznámka: rady typu sendej hlavu a poté si změř tloušťku těsnění mi sem nepiště chci si ho nejdřív koupit a pak se začít v tom hrabat
Pokud máš křivou hlavu,tak Ti nepomůže nic a musíš ji nechat slíznout.
Ale jak říká Dypid,tak si ji změř,někde určitě najdeš rozměry.
Ale pokud bych měl hlavu dola,tak bych ji nechal slíznout a zrepásnout,tedy rovnou koupit silnější těsnění.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
-
Semir
- 205club je můj domov

- Skutečné jméno: Pavel
- Kontaktovat uživatele:
Měnil jsem těsnění teď přes zimu, bylo KO a dával jsem těsnění splabší...sylnější je když budeš dělat hlavu.
PEUGEOT 205 5.dv Open v TP 2.0 jinak 1.9 75kW r.v.89
Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic
Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic