Prosím o Radu..elektrika

Vše co se týka problémů a zapojení elektriky, el. obvodů, vnitřní el. výbavy apod.
Odpovědět
BeesWax

Prosím o Radu..elektrika

Příspěvek od BeesWax »

Čau mam na vás dotaz...pred mesicem sem nechal vymenit chladič, protože se mi ztrácela voda..asi tak po 14 dnech ježdění sem zjistil že se mi ztrácí zase automechanik mi řek že mam rozbitej radiátor od topení..teče mi to nad pedály,takže mam furt mokrý pedály...a z ničeho nic se mi stáva že při volnoběhu mi problikávají kontrolky:stop,voda a olej a trochu v tom jiskří..jakmile přidám plyn a při jízdě vše je ok..děkuju předem za vaše rady..
Jirka
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Jirka »

Radiátor mi taky tekl,čím dál víc.Než jsem dal novej/Auto Kasný-1050,-/.Zpuchří v něm guma spojující hliníkovou a unělohmotnou část.Je to svým způsobem časovaná bomba-dřív nebo pozdějc to spolehlivě začne chcát.Dalo by se to rozpojit a přimáznout silikonem ale byla by to piplačka.Dobrá zpráva je,že se dá radiátor dobře vysunout spodem aniž toho moc rozděláváš.S těma kontrolkama-musíš hledat.
Jepík
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Skutečné jméno: Petr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jepík »

Taky mě tekl právě přes to těsnění,silikon to spravil.
Jedině Peugeot 205
franus
205club je můj domov
205club je můj domov

Re: Prosím o Radu..elektrika

Příspěvek od franus »

Potrebuju vedet, kde se daji sehnat ruzne patice, jazycky, kontakty apod. serepeticky - proste takove ty udelatka, co jsou nacvakle na dratech v aute a jsou pripojene treba na patice zarovek, na cidla apod. Dal jeste bych rad sehnal, ruzne gumove fajky apod. Rad bych vedel, jestli to sezenu napr. v autodilech, nebo napr. ve Fabory, nebo to maji jen ve specializovanych prodejnach?
Obrázek
snowboy
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od snowboy »

Jirka píše:Radiátor mi taky tekl,čím dál víc.Než jsem dal novej/Auto Kasný-1050,-/.Zpuchří v něm guma spojující hliníkovou a unělohmotnou část.Je to svým způsobem časovaná bomba-dřív nebo pozdějc to spolehlivě začne chcát.Dalo by se to rozpojit a přimáznout silikonem ale byla by to piplačka.Dobrá zpráva je,že se dá radiátor dobře vysunout spodem aniž toho moc rozděláváš.S těma kontrolkama-musíš hledat.
Nevim proc silikon, staci si to tesneni koupit origo v Peugeotu.
Stoji cca 25,-.
Vymena je tak na 30 minut a 100% lepsi nez silikon. :m:
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
Odpovědět