ALe říkam, chytnout toho, kdo to udělal, tak ho zliskám jak žito.
To byl super den, co???
Jo a to jsem si ještě ''rozbil'' palec na ruce, že mám dlahu.
To by se z toho jeden posral.

a to si to nechal stat nekde bokem ??? nebo normal na frekventoovaném miste ??? nejaké kamery tam nejsou ???Bartik333 píše:Dneska si takhle jedu vyridit nějaký věci na město. Než jsem to všechno oběhal, trvalo mi to asi hodinku. Přicházím k autu a koukam, že mám prázdné přední pravé kolo. Kouknu na zadní a taky prázdné. Říkam si, že to není možný, tak jsem obešel auto a všechny kola prázdný. Říkám si, nějaká ku*va mi je vypustila, ale když jsem na to koukl detailně, tak všechny 4 kola byli prořízlý. No jako musím říct, že nesranej jsem byl jak svina. Nějaká kur** mi prořezala všechny 4 kola. Jako sehnal jsem si jiný, ale taky to něco stálo. Přesně 2 bratry (2000kc) a to jsem si chtěl koupit od Huga lemy.Zase bude hovno
![]()
ALe říkam, chytnout toho, kdo to udělal, tak ho zliskám jak žito.
To byl super den, co???
Jo a to jsem si ještě ''rozbil'' palec na ruce, že mám dlahu.
To by se z toho jeden posral.

Ano přímo v Telči na namesti. Jinak je tady klid a pohoda, ale tohle asi oprabdu nemel nekdo co delat.red.1 píše:Přímo v Telči jo??
Jsem tam chtěl jet na jaře okouknout památky a tak...
Tak asi nepojedu...

no zkus se porozhlédnout po kamerách... třeba by i benga mohli pomoci.... i když....Bartik333 píše:Ano přímo v Telči na namesti. Jinak je tady klid a pohoda, ale tohle asi oprabdu nemel nekdo co delat.red.1 píše:Přímo v Telči jo??
Tak asi nepojedu...
Jinak co jsem se dival, tak ob auto, mel nekdo taky prorizli gumy, ale jenom dve. Takze to nebylo primo namirene na me, ale stve to, jak svina.

Tohle se neděje jen tak náhodou mezi dalšími několika auty.Bartik333 píše:Ano přímo v Telči na namesti. Jinak je tady klid a pohoda, ale tohle asi oprabdu nemel nekdo co delat.red.1 píše:Přímo v Telči jo??
Tak asi nepojedu...
Jinak co jsem se dival, tak ob auto, mel nekdo taky prorizli gumy, ale jenom dve. Takze to nebylo primo namirene na me, ale stve to, jak svina.

Od 5000 je to už trestnej čin a tudíš jsou jiné důsledky v tomto bych videtl když někoho chytnou tam třeba podmínka pokud uz v ní není a flastr+zaplacení škody.Lord Hoj@n píše:jak je to s tou škodou?? Když propíchá gumy alespoň 3 lidem, každému udělá škodu kolem 2000 Kč, tak po sečtení je to 6000 Kč což by se už mělo začít nějak řešit ne?