ako vyzera zodrany potik?

Motor, spojka, převodovka - identifikace, opravy, seřízení, výměna
Odpovědět
Majoxxx
Uživatel
Uživatel

ako vyzera zodrany potik?

Příspěvek od Majoxxx »

Cafte nikde som nenasiel ako vyzera zodrany potik skrtiacej klapky. Rozobral som ten moj a teda moc sa mi nepaci. A tie zelezne bezce co ponom chodia su ostre na koncoch ako noze to tak ma byt? teda ja by som to vymenil hned:). Tak poradte ci je uz zrely na vymenu. dikes
Přílohy
DSC00122.JPG
Masina 1.1 mono jetronic
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

Re: ako vyzera zodrany potik?

Příspěvek od vinorak »

no jestli to necuká tak bych to neřešil, a vrátil ho tam zpátky :m: Ale je jedno jednoduchá metoda jak ho prověřit :urg: Odporový dráhy normálně zamaluješ tužkou. no a když potom jede auto chvíli jako vyměněný a po pár km začne třeba znovu pocukávat tak je ta odporová vrstva už vydřená ;-)
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
Majoxxx
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Majoxxx »

ok skusim tuzku fajn napad ,len tie bezce su ako hrable na koncoch a este k tomu ostre. No mal si ho aj ty taky ? mne v poslednom case vie zasvietit kontrolka. A jednotka mi hlasi 31 a 32 ze zly pomer zmesi taktiez ked viac pridam plyn tak to dusi. Ked som pootocil potikom (pridal sa vzduch do zmesi) tak to malo ine prdy uplne ozilo a vobec sa nedusilo. No problem zase bol ze volnobech bol okolo 2000 otacok .Ked pootacas potikom a mas zapnuty klucik tak krokac vytlaca klapku vzduchu za potikom ,teda pridava sa vzduch alebo ubera.Takze vela vzduchu vela volnobehu :m: uz to bolo asi prehnane. Takze ak je ten potik vydreny mozu byyt trable zo smesou i volnovehom.
Masina 1.1 mono jetronic
vinorak
odborník
odborník

Příspěvek od vinorak »

jo já to mám taky ostrý jako břitva :m:

Citroen c2 1.4 hdi
Majoxxx
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Majoxxx »

Ten potik je na nic, ked som ho prebehol ceruzkou tak chvylku to slo krasne potom tomu zacalo hrabat. Da sa niekde kupit novy?
Masina 1.1 mono jetronic
vinorak
odborník
odborník

Příspěvek od vinorak »

Majoxxx píše:Ten potik je na nic, ked som ho prebehol ceruzkou tak chvylku to slo krasne potom tomu zacalo hrabat. Da sa niekde kupit novy?

jo dá ;-) zkus google a hledej potenciometr mono jetronic ;-) já ho kupoval loni asi za 3500

Citroen c2 1.4 hdi
Majoxxx
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Majoxxx »

vinorak píše:
Majoxxx píše:Ten potik je na nic, ked som ho prebehol ceruzkou tak chvylku to slo krasne potom tomu zacalo hrabat. Da sa niekde kupit novy?

jo dá ;-) zkus google a hledej potenciometr mono jetronic ;-) já ho kupoval loni asi za 3500
fu bohaca celkom pekna palka na taku prkotinu ale co uz treba to no uz som daco nasiel
Masina 1.1 mono jetronic
Odpovědět