Muj byvalej pug 205 CJ...

Představte své 205ky nebo projekty na čem zrovna pracujete

Moderátor: rada

Zamčeno
Ice.Cold
Uživatel
Uživatel
Skutečné jméno: Ilja
Kontaktovat uživatele:

Muj byvalej pug 205 CJ...

Příspěvek od Ice.Cold »

Zdravim vsechny priznivce 205tek :) Tak v kratkosti vam povim o svymu byvalymu pugu v cabriu. Je to 1.2 roku vyroby 1990, dovezen z Francie. Auto bylo koupeno do nasi rodiny jako druhe auto pro dojizdeni na kratke vzdalenosti v roce 2006. Inzerat znel kratce a jasne: Prodam peugeot 205 cabrio 1,2 r.v. 1990. V ty dobe Cabrio byla pro me novinka. Nikdy do toho jsem nevidela 205 v cabriu. tak jsme s tatou popadli auto a hned jsme tam namirili. hned na prvni pohled se mi auto zalibilo...:) nemelo chyby jak na me. byvaly majitel nemel ho kde udrzovat tak se ho chtel zbavit co nejrychleji.. navic je to velkej fanda 205tek.. (na zahrade mu jeste stalo GRDcko GTicko ktere nam prodat nechtel..:D - asi mel sve duvody). Kdyz auto jsme dovezli domu nemohl jsem se naradovat... bylo to moje prvni auto a hned cabrio.. :) Samozrejme auto melo sve chyby jako : derava strecha, kdysi bylo tukle atd.. ale porad to byl muj nejmilejsi mazel.. Zde prikladam par fotografii:
Přílohy
11.JPG
13.JPG
3.JPG
Naposledy upravil(a) Ice.Cold dne 01 dub 2009 16:38, celkem upraveno 1 x.
'90 Peugeot 205 CJ - 1,1 44kW - prodano
Ice.Cold
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Muj byvalej pug 205 CJ...

Příspěvek od Ice.Cold »

ackoli auto nebylo uplne moje ale rodinne tak jsem se s nim musel delit s tatou... Jednou kdyz jel v noci z prace tak se na neho vyritila tatrovka.. tata to nakonec musel strhnout do stuhy..nastesti to odnesl jen nongti spojler :D... mel jsem doma nahradni takze no stress :D navic jsem nastrikal i naraznik - dve mouchy jednou chybou :m:
Přílohy
8.JPG
DSC01741.JPG
DSC01743.JPG
DSC01740.JPG
A po oprave :) P.S ten tahokov se mi uz taky nelibi..:D kdyby ste me chteli buzerovat..:D
A po oprave :) P.S ten tahokov se mi uz taky nelibi..:D kdyby ste me chteli buzerovat..:D
Ice.Cold
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ice.Cold »

nejak sem se projizdel prirodou tak me napadlo udelat par foto :m:
Přílohy
DSC02018.JPG
DSC02016.JPG
DSC02015.JPG
Ice.Cold
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ice.Cold »

Dobre vime ze vsechno jednou zacina a jednou konci... Nemuzem udrzovat 5 aut v rodine... takze Pug musel pryc..:(.. jeste jsem stihl nafotit 2 posledni fota se slzy na ocich..
Přílohy
6.JPG
10.JPG
Zamčeno