Slovesko vyhralo nad Ceskom

Chtěli byste si jen popovídat? Tak právě tahle sekce je tady pro vás
pichy
Prudič
Prudič
Skutečné jméno: Lukiiino
tel.:: 777844991
Kontaktovat uživatele:

Re: Slovesko vyhralo nad Ceskom

Příspěvek od pichy »

oba dva týmy hrály úplnou tužku, to si řekněme rovnou. fotbal na dívání byl naprosto ubohý.
rada je delší dobu mimo mísu a jeho politiku nominace a skládání základní sestavy nechápu. rozehnal, plašil, baroš jsou chlapi, kteří nezahráli v repre dobrý zápas už tři sezony. takový svěrkoš nebyl vidět minulý zápas, což pro něj podle včerejškou soudím, znamená stop tak na pět zápasů, než ho na nátlak veřejnosti ten dement zase postaví.
upřímně rada potřeboval takovou lekci a tajně jsem si něco takového přál. na ms s tímto manšadten nemáme co dělat. zmiňovali jste hokej. jeho vedení je mi sympatické v tom, že během sezony se v nároďáku vystrídá během přípravy hafo hráčů, kteří jsou nominováni podle formy. ve fotbale nic takového nefunguje. hrají pořád jedni a ti samí hráči, kteří pak logicky nemají motivaci. proč v přípravě zkouší rada "své koně" typu plašil a baroš? když mají místo jisté, i kdyby jezdili na vozíčku? proč kuwa nevyzkouší a nezapracovává někoho jiného? koncepce je úplně nulová. ať táhne, mongoloid.
ps: fotbal hraju přes 20 let, bary je můj bývalý spoluhráč z rožnovských žáčků, ale nechápu, co ještě dělá v repre

ex:
Hrozně moc Subaru :-)
Saab 9-5 Aero 2,3 Turbo SportCombi (2005)
Peugeot 205 1.9 CTi (1991)
Citroen ZX Break 1.9 TD (1997)
Peugeot 205 1.1 (1992)
Peugeot 205 1.1 (1990)
Peugeot 205 1.1 (1987)
Hroche
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Tom

Příspěvek od Hroche »

pichy píše:oba dva týmy hrály úplnou tužku, to si řekněme rovnou. fotbal na dívání byl naprosto ubohý.
rada je delší dobu mimo mísu a jeho politiku nominace a skládání základní sestavy nechápu. rozehnal, plašil, baroš jsou chlapi, kteří nezahráli v repre dobrý zápas už tři sezony. takový svěrkoš nebyl vidět minulý zápas, což pro něj podle včerejškou soudím, znamená stop tak na pět zápasů, než ho na nátlak veřejnosti ten dement zase postaví.
upřímně rada potřeboval takovou lekci a tajně jsem si něco takového přál. na ms s tímto manšadten nemáme co dělat. zmiňovali jste hokej. jeho vedení je mi sympatické v tom, že během sezony se v nároďáku vystrídá během přípravy hafo hráčů, kteří jsou nominováni podle formy. ve fotbale nic takového nefunguje. hrají pořád jedni a ti samí hráči, kteří pak logicky nemají motivaci. proč v přípravě zkouší rada "své koně" typu plašil a baroš? když mají místo jisté, i kdyby jezdili na vozíčku? proč kuwa nevyzkouší a nezapracovává někoho jiného? koncepce je úplně nulová. ať táhne, mongoloid.
ps: fotbal hraju přes 20 let, bary je můj bývalý spoluhráč z rožnovských žáčků, ale nechápu, co ještě dělá v repre
dobře jim tak že prohráli už jsi o to dlouuuuho koledovali
MSCH205
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1989
Skutečné jméno: Roman
tel.:: 732235260
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSCH205 »

Myslím že je to tak:že Radovi dají nůž na krk a řěknou mu jestli nebude hrát ten a ten tak se můžeš rozloučit to si myslím jestli je to jinak tak rada je fakt vůl a je to něco podobnýho jako před nedávnem ten " zelinář" Hadamczyk to byl taky kus kr.... to bylo pořád stejný brankaři atd. nedal nikomu jinýmu šanci a ted Růžička má moji plnou podporu a ve fotbale by to taky chtělo nekoho takovýho ;-)
Peugeot 205 Roland Garros cabrio Originální klasika na léto
Saab 9000 CS Dělník bez šneka :m:
Saab 900 Talladega prostě Sob, zatím serie
Saab 9000 Anniversary/aero Maptun Stage IV.
Koldas
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Pavel
tel.:: 775309405

Příspěvek od Koldas »

fotbal hrozný,jsem to věděl,že dostanou na kožich ,když neumijou hrat,tak kam by jezdili,jen aby se po 2 zápesech zas vraceli z ostudou!!!já osobně si myslím,že by šel poskládat lepší tým. prostě to nemá cenu se o tom bavit.... :zin:
Peugeot 405 T16
Peugeot 205 Rallye Mi16
Peugeot 205 Rallye základ pro T16
Peugeot 205 1.6 Cti
Citroen Berlingo ll 2.0 HDI pracant
Citroen Berlingo 1.6 16V Spacelight - pro malého Kolďáska :-)
Renault Master odtahovka 7 míst
Hoj@n
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1990
Skutečné jméno: Pepa
tel.:: 777232994
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoj@n »

ještě že fotbal nesleduji :m:

ale jinak celkem nečekaný výsledek...