nedobíjí
nedobíjí
zdravim, mám 205 1,8 diesel, a nedobíjí. Jeden "odborník" mi u nás v ervisu řekl že je to altík, tak sem vzal jinej, on ho přeměřil že je OK, a predtim co byl v aute tak vym že dobíjelo. tak sem e s tim jak d***l dnes mordoval, vyměnil jsem ho, auto natočil a ono ni, kontrolka dobíjení šajnovala jak sluníčko. v servisu to pako tam do něčeho klepalo kladive a netušim do čeho, ale pak to asi 4 hodiny dobíjelo. ale pak uz zase né, nemáte někdo s timhle zkušenost?
Django
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
Re: nedobíjí
1. zkontroluj regulátor napětí na alternátou
2. zkontroluj kotvu alternátoru
3. zkontroluj kontakt indikace dobíjení na alternátoru (třeba dobíjí ale kvulí špatnému kontaktu ti svítí kontrolka že nedobíjí)
4. zkontroluj kontakty mezi alternátorem a baterkou ;)
3. zkontroluj kontakt indikace dobíjení na alternátoru (třeba dobíjí ale kvulí špatnému kontaktu ti svítí kontrolka že nedobíjí)
Re: nedobíjí
už dobííííííííííjííííííííííííímeeeeeee. a v pondělí si udělám výlet do toho servisu a toho "odborníka" ukamenuju, nechal me jak debila vymenit altik, a to že je křáplá svorka na baterce mi neřekne, ješte mi dal altík na Renault 19 kterej je trošku jinačí, takže jsem ještě tahal jeden drátek aby to dobíjelo. ja ho fakt zabiju. ale jsem rad že jsem na to přišel a jezdímWoMec píše:1. zkontroluj regulátor napětí na alternátou
Django