Pánové jsem rád za toto fórum, ale když to tu pročítám , musím se někdy až divit jaké hrubky tu potkávám ve větách.... nejsem nějaký češtinář a určitě sem tam taky v zápalu psaní nějakou udělám, ale takové zásadní chyby jako tu někteří z Vás dělají jsou byjící do očí! prosím polepšete se...
At to tu nevypadá jako dislektické fórum analfabetů
jop sem stejneho nazoru nic mi po tom sice neni ale zkuste to trochu zlepsit nikdo po vas nechce hacky carky atd ale bylo by to lepsi
no zrovna ted nevim ale podle me je v bijici "i" todle zrovna te ve vyznamu bije a ne byje (: opravte me jestli se pletu (:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Presne...ja to mlatim do klavesnice ani to po sobe nectu a ani nad tim vetsinou nepremejslim... Ale vetsina slov je tak automatickych ze se tam snad ani jiny "i" ("y") napsat neda...
_____________________________________ každý velký býk byl jednou tele
Právě že dá :lol: Tady na fóru ještě v poho, ale na Peugeot clubu je to někdy tragédie, hlavně když se jich sejde víc v jednom tématu...to se pak nedá někdy ani přelouskat a najít i smysl je těžký.. :lol:
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
Ale tak i to se obcas stava Obcas tam prdnu taky automaticky i ,y, podle toho ktery je bliz pro moje prsty :D :D Ale ale "vetsinou" si to vcas uvedomim :oops: :D :D
_____________________________________ každý velký býk byl jednou tele
Hanz píše:jop sem stejneho nazoru nic mi po tom sice neni ale zkuste to trochu zlepsit nikdo po vas nechce hacky carky atd ale bylo by to lepsi
no zrovna ted nevim ale podle me je v bijici "i" todle zrovna te ve vyznamu bije a ne byje (: opravte me jestli se pletu (:
Taky bych řekl, že bijící do očí má být s i.
Michal 205 1.9 GTI
-------------------------------------------------------------------
Hanz píše:jop sem stejneho nazoru nic mi po tom sice neni ale zkuste to trochu zlepsit nikdo po vas nechce hacky carky atd ale bylo by to lepsi
Taky bych řekl, že bijící do očí má být s i.
sem přesně věděl že jako naschvál udělám taky chybu :oops: :D