a bude to sloužit jako naše clubová vlajková loď , na dveře nalepíme clubové loga a do opatrovnictví ji přidělíme dejme tomu adminovi
![Mr. Green :m:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Mildo to je super napad, jenom adminovi to nedame, protoze uz neni vycurany, ale je dost vychcanej.Milhaus píše:mám nápad - celej club se složíme na tohle - http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 13921.html
a bude to sloužit jako naše clubová vlajková loď , na dveře nalepíme clubové loga a do opatrovnictví ji přidělíme dejme tomu adminovi
kolik dal hašiš za toho svého????Milhaus píše:se podívej co koupil Hasis a za jaké prachy![]()
ale jako je pravda že je to trochu neprodejné...pro ty kdo to dokážou ocenit je to cenově nedostupné a kdo na to má, tak radši koupí něco lepšího
bych to viděl trochu jinak...jsou na tom nálepky bazaru nebo čeho - je to nejspíš odkoupeno majitelem bazaru kterej si v tom v létě vozí prcku a dělá si reklamu, ale pro případné zájemce to je na prodej...takže když to neprodá za určenou cenu tak si to nechá a netrápí ho toMitja píše:Je zvlastni ze tipek to prodava za stejnou cenu uz nejmene trictvrte roku a jeste se mu to nepodarilo.. mohl by se na to vykaslat a snizit ji. Stejne jako u toho zluteho cabria.
3 miliardy, nemá tam interiér a musel na tom všechno co se hýbe vyměnit nebo ho to čekákloub píše: kolik dal hašiš za toho svého????
já jsem to vidělWoMec píše: jinak háša myslim ze za auto dal nejakych ///cenzura milhaus - musíme trochu chránit soukromíať to kdyžtak poví sám ////