KuBik205 píše:takze uz mam v Showroom zalozeneho sveho mazlika :-)
Super uz jsem se dival. vypada moc dobre.
KuBik205 píše:takze uz mam v Showroom zalozeneho sveho mazlika :-)
A odku jsi? jestli chceš tak si to můžes doplnit do profiluKuBik205 píše:Zdravim hlasim se jako novy clen vlastnim Peugeot 205 1.8D
vítej, honzo. jakmile budeš mít mazlíka, určitě vlož do showroomu nějaké fotky. jen si tě dovolím opravit. pravděpodobně jde o motor 1,4 .-)RychlikMax píše: Ahoj,jsem tu nový a jmenuji se Honza a jsem z Východních Čech a právě jsem se registroval.
Zajímám se o vozy Peugot 205 a mám zrovna rozjednaný obchod a tak jsem zvědavý zda to vyjde.Jde o 205 obsah 1,3 ccm, rv.1989 benzín 3.dvířko.Již se na malého drobka těším jak bude vypadat.Viděl jsem ho jen na fotkách.A pokud to vyjde tak zvažuji do budoucna 250 GTI,ale to je vize do budoucna.A bude se jezdit
Vítej tuRychlikMax píše: Ahoj,jsem tu nový a jmenuji se Honza a jsem z Východních Čech a právě jsem se registroval.
Zajímám se o vozy Peugot 205 a mám zrovna rozjednaný obchod a tak jsem zvědavý zda to vyjde.Jde o 205 obsah 1,3 ccm, rv.1989 benzín 3.dvířko.Již se na malého drobka těším jak bude vypadat.Viděl jsem ho jen na fotkách.A pokud to vyjde tak zvažuji do budoucna 250 GTI,ale to je vize do budoucna.A bude se jezdit
a nebo 1,3 jak píše....rallyepichy píše:
vítej, honzo. jakmile budeš mít mazlíka, určitě vlož do showroomu nějaké fotky. jen si tě dovolím opravit. pravděpodobně jde o motor 1,4 .-)
to jsem vyloučil předem, neboť jak píše dále, pokud se do budoucna zadaří, uvažuje nad gti. kdo z nás by vyměnil 1,3 rallye za gti? .-)Milhaus píše:a nebo 1,3 jak píše....rallyepichy píše:
vítej, honzo. jakmile budeš mít mazlíka, určitě vlož do showroomu nějaké fotky. jen si tě dovolím opravit. pravděpodobně jde o motor 1,4 .-)
pokud je tam opravdu motor 1,3, tak to bude určitě nějaká přestavba. p205 rallye 1,3 by u nás legálně nemohla jezdit, jak jsme už několikrát řešili. možná je tam motor z p106 rallyeHoRSiK píše:nooo tak to jsem sakra zvedavy kez by to byla 1.3 rallye to bych ti moc pral ovsem sance ze to tak bude je mala
Jsem momentálně z Rychnova n.Kn.a bydlím v paneláku.
a přesnmě vím kde jsi pro něj bylRychlikMax píše:Tak informace.Bohužel koupě vozu se nekonala. Dojel jsem na místo před požadovaným termínem času ,aby bylo na prohlídku vozu dost času.Po vizuální kontrole povrchové části vozu se potvrdila prvotní informace o nabourané přední části vozu. Oprava byla dost odfláknuta a to bylo vidět a na první pohled. Spasování povrchových dílu přední části vozu chyběla ruka karosáře.Rozdíly od 5 mm do ztracena jsou ne spárách velice patrné na první pohled.Musí se nechat ,že majitel vůz vysál,navoněl a protáhnul myčkou. Po otevření motorové kapoty a kontrole nosníku,mlátil do očí ohnutý PP nosník a prorezavělý cca15 cm od přední masky a s tím spojené zrezivělé uložení PP tlumiče.Jízdní vlastnosti bohužel katastrofické.Brzdy velice měkké a netáhnoucí,vibrace volantu - tj.vykmit volantu v přímém směru 6-8 cm až to rozházelo směr jízdy což v tu chvíli bylo pro mě neakceptovatelné,spojka zabírala max.5mm od vrchu - takříkajíc ,když dáte botu z pedálu.Zkrátka po konzultaci s kolegou co mě vezl na místo setkání - verdikt - NEBRAT. Takže to jsou informace o daném stavu a to je vše mimoto téma -