Tak jsem si přečetl článek zde: http://www.novinky.cz/ekonomika/170957- ... lanci.html
A moc nechápu, jestli teda i osobní auta budou platit podle kilometru a uz vubec nechapu system dobijeni.. jestli to bude neco jako Twist karty, na kterych ovsem nijak nezjistis aktualni vysi kreditu bo to zadny displej nema, tak potes panbuh. Pevne doufam, ze se bude platit mytne az zpetne.
Ale co me na tom nejvic se*e, ze si budu muset cpat za celni sklo nejakou hnusnou krabicku, kterou snad budu muset na kazde zastavce schovavat protoze by mi jeste kvuli tomu (jestli se to bude dobijet jak ty Twist karty a bude to anonymni) mohli corkari rozmlatit okynko. Pak to zapomenu jednou vyndat kdyz najedu na dalnici a hned budu bez dalnicni znamky.
Jako myslim, ze to soudruzi cele nedomysleli.. doufam, ze to nebude takove jak si to predstavuju.
Elektronické viněty místo dálničních známek
- Mitja
- Stálý inventář 205clubu

- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Ondra
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Elektronické viněty místo dálničních známek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
- Mirda KV
- Aktivní uživatel

- Rok narození: 1978
- Skutečné jméno: Mirek
Re: Elektronické viněty místo dálničních známek
Taky tenhle systém nevidím jako příliš zdařilý. Líbí se mi to co je v Chorvatsku. Rychlé , bezproblémové .