Monoblok

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Odpovědět
Sparco900
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Monoblok

Příspěvek od Sparco900 »

Viem mi niekto povedat ako je to stym monoblokom?? Da sa tam normalne vymenit spojka aj predovka?? chcel by som dat novu spojku aj niejaku inu prevodovku z kratsimi prevodmi. Lebo ako som si vsimol ani druhy motor tam neviem dat lebo to ma ine ulozenie motora, tak aspon keby som dal kratsiu prevodku z ineho modelu, len potrebujem vediet ci sa to da. Dik za odpovede :Merci:
ex Peugeot 205 1.1 treningac 37kw
ex Peugeot 205 1.9 GTi 75kw
ex Peugeot 205 1.9 :gti: 88kw
Renault Clio 1.8 RSi
Obrázek
Hroche
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Tom

Re: Monoblok

Příspěvek od Hroche »

Sparco900 píše:Viem mi niekto povedat ako je to stym monoblokom?? Da sa tam normalne vymenit spojka aj predovka?? chcel by som dat novu spojku aj niejaku inu prevodovku z kratsimi prevodmi. Lebo ako som si vsimol ani druhy motor tam neviem dat lebo to ma ine ulozenie motora, tak aspon keby som dal kratsiu prevodku z ineho modelu, len potrebujem vediet ci sa to da. Dik za odpovede :Merci:
tak to by nešlo pokud máš na mysli měnit převodovku kus za kus převodovka je s motorem v jednom bloku jedna olejová náplň.
musel bys to celý rozebrat a převodovku si poskládat dle potřeby ale nevím z čeho
slesaslesa
Uživatel
Uživatel
Rok narození: 1989
Skutečné jméno: honza
Kontaktovat uživatele:

Re: Monoblok

Příspěvek od slesaslesa »

taky mi u monobloku odešla spojka a převodovka stála za starou bačkoru, tak po promejšlení co s tim jsem se nakonec dokopal a sehnal pěknej motor i s autem za pár šupů, tak mam ted novej motor na kterym je asi 120t km a místo starýho čtyrkvaltu, luxusní pětikvalt, takže dálnice nou problem mam 1,1 monoblok, nejjednosuší je fakt výměna celýho motoru, protože schánět nový díly je složitější a celej motor musí stejně ven a eště se v něm hrabat to by se mi nechtelo
... nenudim se
Odpovědět