MSCH205 píše:Dneska jsem si dal 12tku(hodinovku) A udělalo se toho docela dost.
První ůkol byl udělat brzdy (zadní kotouče+desky) ale po rozebrání zjištěno nekolik drobných vad jako prasklý prachovky na pístkách tak jsem to musel nechat "rozvrtaný" do zítřka.A to nejlepší bylo když jsem zkoušel jestli jsou funkční pístky a na pravo v pohode ale na levo sel jen zamtlačit a nazpátek už nešel tak jsem hledal vadu a po chvíli jsem zjistil že majitelk předemou jezdil s prasklou trubičkou-(teda končila pod autemasi v půlce a pak nikam nevedla)
Tak když dotyčný někdy zatáhl ručku tak pak zůstal viset pístek a kolo se sotva točilo Taky je hodne videt rozdíl meti levým kotoučem a pravým..
A pak se dneska už přidělávaly nárazníky se spoilery a jeden bok je zase olemovanej,přebrousil pravý přední blatník kterej jsem si včera stříkl plničem a dnes připravil na lak , nasadil se výfuk, vyčistlily se speedline a spostu dalších maličkostí který zaberou celkem dost času....
moooc pěkný hele nedali ti destičky na předek Příjdou mi nějak moc tlustý předek je 18mm a na zadek mají ten výstupek pro pístek a tloušťku jenom 11mm.........