Milhaus píše:nehádejte se, ten avatar jsem mu dělal já a tu RZ jsem mu smázl...Jde o závistivé lidi...uvidí na foru motor MI16, zapíšou RZ a už volají na policii a udávají O krádeže tu fakt nejde
ještě že mám na griffe všechno přesně podle papírů
Až na kola
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
Mitja píše:Kampak se kdo chystate na dovcu? Ja poficim ted skoro na 3 tydny pryc.. hory v Nemecku, Bretan ve Francii a pak jeste Pariz
Uprime, pojedu do prd*le. Jako kazdy rok.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Mitja píše:Kampak se kdo chystate na dovcu? Ja poficim ted skoro na 3 tydny pryc.. hory v Nemecku, Bretan ve Francii a pak jeste Pariz
Uprime, pojedu do prd*le. Jako kazdy rok.
Asi tak
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
Anakin: Ja jsem tak zvykly uz od mala, mam to strasne rad jen tak si nekam vyrazit, pochodit nejake hory, pojezdit po okoli a polenosit na plazi . Patri to ke me :-).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Mitja píše:Anakin: Ja jsem tak zvykly uz od mala, mam to strasne rad jen tak si nekam vyrazit, pochodit nejake hory, pojezdit po okoli a polenosit na plazi . Patri to ke me :-).
taky bych rád někam už vyrazil jenom mít peníze čas auto .....