zadní mlhovka nesvití
Re: zadní mlhovka nesvití
Tak to by srtačilo proklemovat jak jde na vypínačř už jedno + ne???takže říkáš na hbědej nebo oranžavej to vyskoučím, proč mi nejde ventilátor topení to nevíš co??
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
jo snad jo, jinak u toho větráku máš buď vyšoupanou tu odporovou dráhu pod kolečkem, nebo ti schořel ten řídící tranzistor, co je přímo u motorku větráku. Ale nikdy sem to nevyndavalsankany píše:Tak to by srtačilo proklemovat jak jde na vypínačř už jedno + ne???takže říkáš na hbědej nebo oranžavej to vyskoučím, proč mi nejde ventilátor topení to nevíš co??
Ta odporová dráha bude asi dobrá měřil sem to a napětí reguluje, a kdee je ten tranzistor a vůbec ten motůrek?? (někde zahrabanej ne??).....zaltej favorit co sem měl předtím tam sem si udělal všechno sám
- vinorak
- odborník
no nevim jestli se tam dá dostat ze spoda od spolujezdce
tak to bude mazec to musím sundat ten kastlík?? (spíš díru) nebo jak bych to nazval tam někde jo??
- vinorak
- odborník
to ne, je to víc do středu auta.. počkej až napíše někdo, kdo to kuchal já sem měnil ztim jenom radiátor topení
ok dík za rady, a není to ten nesmysl pod rádiem???ta vedou nějaký dráty
- vinorak
- odborník
jo spíš za nim, ale je to tamsankany píše:ok dík za rady, a není to ten nesmysl pod rádiem???ta vedou nějaký dráty