Jepík píše:No jo to je normál že nikdo nepřijel,jo zapoměl jsi na Jirku,šmajdali jsme s polu a docela jsme si to užili.Jsem zvědavej na co se Hugo bude vymlouvat že nepřijel , prřtom měl plnou hubu keců že ostatní nechtěj jed a sám se na to vykašlal.Přiště místo nedržím,kámoš který je z Hradce zajistil místo už od tří hodin,já přijel ve čtyři a do deseti jsem jen vyháněl lidi aby se nám tam nenasrali a bylo to úplně zbytečně.
já se vymlouvat nebudu, nejel jsem protože jsem přesně věděl že to takhle dopadne.... byli jste tam dva, Marda psal že nejede tak mi to bylo hned jasný ... Z Marcelem pokecám i jindy protože se vidíme často a za tebou když budu chtít taky zajedu, jsi ode mě kousek... tak nevidím důvod proč tam jezdit, Tuning sraz v HK je už jen komerční záležitost a né žádný sraz takže jsem tam chtěl jet jenom kvůli klukům z našeho webu, ale když nedorazili... Mě nezajímaj ožralý poláci a nafoukaný češi co předváděj svoje auta do kterých nacpali nehorázný prachy a myslej si že jsou kingové...
Jako nezlobte se na mě, já byl připravený že pojedu, ale když nedorazila většina lidí tak co tam???