Oheň z vejfuku

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
vztekloun
309kář
309kář
Rok narození: 1989
tel.:: 0

Re: Oheň z vejfuku

Příspěvek od vztekloun »

u zavodaku je toto delany trochu jinak. zadnej tuzing ale primo zvyseni vykonu nebo ne spis zvyseni vykonu ale pri prerazeni ma clovek pod pravou hnatou plnej vykon ;) turbo je hnany spalinama z vejfuku jenze kdyz ten clovek radi tak otacky motoru jdou prudce dolu a tim padem se turbo zpomali. proto se tesne pred turbo dava vstrikovac benzinu a jakasi svicka kterou tuhle smes zapali a tim i popozene turbo aby se nezpomalilo. ale toto je zbytecny niceni turba.

zkus to udelat takhle pokud mas ovsem TDi. ale nestrikej tam naftu. to Ti ten vejfuk roztrhne :D:D jinak cpat to na koncovku je podle me prasarna..... sorry teepe ale ja davam radeji prednost funkcnimu tuningu :car:

mimochodem nekde jsem videl ze prodavaj takovy bomby ala fast and furious..... to funguje na podobnym principu ale je to prasarna nejvetsi. pred koncovku nebo kam to vstrikuje nejakej plyn kterej kdyz hori tak vytvari takovej modrej ohen..... :zin: :hnus:
JohnyBoss205GTI
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
tel.:: 722201225
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnyBoss205GTI »

já mám MI né diesela
Peugeot 205 Mi16
vztekloun
309kář
309kář

Příspěvek od vztekloun »

JohnyBoss205GTI píše:já mám MI né diesela
tak to sorry. spatne jsem si par veci prebral :wau:
vztekloun
309kář
309kář

Příspěvek od vztekloun »

no ale svym zpusobem hodne veci jsem napsal dobre. pokud chces do ty koncovky ladovat naftu tak ocekavej hodne slusny pecky. myslim si ze kdyby jsi tam vstrikoval benzin a dal tam klasickou svicku ( pripadne pokud by Ti to se stestim chytlo i bez ty svicky ) tak by jsi podle me udelal lip nez kdyby jsi tam rval tu naftu :D ale kazdopadne jak jsem rekl........ je to prasarna........ kup si radsi tohle --> "Mezi pláštěmi této koncovky jsou umístěny led diody které při jízdě ve tmě vytvářejí dojem ohně z výfuku."
hele takovejch prasaren je na netu hafec.... ale zapalovani nafty v koncovce pro vytvoreni ohne z vejfuku je fakt humac :D :hnus: :hnus: nechces si radsi koupit plysovyho medvidka na strechu s napisem "tuňing machr"??

promin ze tak rejpu ale takovyhle sragory vymejslet.... dej si tam radsi turbo at se nenudis..... i kdyz jak uz nekdo rekl - asi bude lepsi ta pistala.......

PS: proc neco takovyho vubec prosim Te chces delat? chces mit dojem ze mas zavodni auto? :D
TomGTI
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomGTI »

superiorus píše:u zavodaku je toto delany trochu jinak. zadnej tuzing ale primo zvyseni vykonu nebo ne spis zvyseni vykonu ale pri prerazeni ma clovek pod pravou hnatou plnej vykon ;) turbo je hnany spalinama z vejfuku jenze kdyz ten clovek radi tak otacky motoru jdou prudce dolu a tim padem se turbo zpomali. proto se tesne pred turbo dava vstrikovac benzinu a jakasi svicka kterou tuhle smes zapali a tim i popozene turbo aby se nezpomalilo. ale toto je zbytecny niceni turba.
Opravdu nepochopím některé lidi SUPERIORUS Proč tady píšeš takové krávoviny?Víš o tom kulové a dovolíš si tady napsat takový blábol.Potom si to tady někdo přečte a bude to dále rozšiřovat a bude za úplně největšího blba na zeměkouli.To co jsi napsal je úplný nesmysl takže doufám že tomu nikdo nevěří aby pak nebyl za blbce :smich2:

Ať si klidně JohnyBoss205GTI vymýšlí různé zajímavosti tohle jenom podporuju pokud to není nebezpečné :smich:
Proč by měl mít někdo zájem o to že má závodní auto?myslím že pokud by z výfuku létaly modré ohně tak to bude větší zábava než závodní auto
vztekloun
309kář
309kář

Příspěvek od vztekloun »

tak me teda pouc PANE ZAVODNIKU :) jakpak to teda funguje? zpozdeni vyfukoveho ventilu? :D:D ja akorat rikam to co jsem slysel :) a mam to z duveryhodneho zdroje :)
vztekloun
309kář
309kář

Příspěvek od vztekloun »

tak duveryhodny zdroj se pro me stal neduveryhodnym :D
celou dobu jsem narazel na system ALS - Anti Lag System
funguje trochu jinak nez jsem psal za coz se omlouvam!

"Jakmile dá jezdec nohu z plynu, změní se načasování zážehu a motor začne dostávat bohatší směs. Sací ventil zůstává lehce pootevřený a do motoru je stále přiváděn vzduch. Do spalovacího prostoru se tak dostává bohatá směs i přesto, že jezdec plyn nepřidává. Protože k zážehu nedojde hned, dostává se směs do výfukového potrubí téměř nespálená. Svíčka zažehne až v okamžiku, kdy se začíná otevírat výfukový ventil. Při kontaktu nespálené směsi s rozpáleným výfukovým potrubím dojde k explozi. Ta se odehraje v místě napojení turba a udrží ho v otáčkách."

zdroj: http://rally-irc.cz/rally/jak-funguje-a ... ystem.html

EDIT: to co jsem psal byl jen muj nazor a rozhodne ne nejakej zakaz! at si s autem dela co chce. jen proste nejsem priznivcem tuzingu a kdyz o tom jen slysim tak se mi jezej chlupy na zadech....... prestavam na neco takovyho reagovat... dejte si na auta treba raketu aby jste byly dostatecne zavodni....... :zin:
TomGTI
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomGTI »

Tak se věci uvedly na pravou míru.Ten koho to zajímá se třeba dozvěděl něco nového pokud to neznal a to je nejdůležitější.Opravdu není třeba za každou cenu přispívat články ale je třeba když už něco napíšu o tom něco vědět a znát to,mít něco nastudováno případně prakticky odzkoušeno,lidé toho napovídají.
Jenom mi pořád není jasné proč tady pořád dokola padá slovo "závodní"?Dle mého názoru nechce mít nikdo nic závodního ale chci mít oheň z výfuku nějákou pecku na kterou každý bude hledět z otevřenou hubou a podle mě o tom to je,předvést se.Co jsem dokázal,co jsem vymyslel co jsem zkonstruoval či vytvořil.Není náhodou o tomhle Tuning?Podle mě je.
JohnyBoss205GTI
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
tel.:: 722201225
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnyBoss205GTI »

Nechci aby to něco mělo společnýho s motorem nechci ho zníčit nebyl zrouna levnej, jenom to chci mýt pro efekt. Mam docela rouru tak by jí to nemělo roztrhnout.
Peugeot 205 Mi16
WoMec
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1987
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 775037752

Příspěvek od WoMec »

Taky přihodím nejaké to polínko :) ... je to asi rok zpátky co jsem na internetu právě taky četl jak docílit plamene z vyfuku ... Spočívalo to v tom že "nejaka chytrá krabička" v požadovanou chvíli (nejpíš kdyz řidič zmáčkl nejaký tlačítko) vyřadila z provozu jednu zapalovací svíčku a uvedla do provozu svíčku na vyfukovém potrubí. Palivo které se tedy mělo spálit v prostoru válce se nespálilo a prošlo do vyfuku kde bylo zapáleno 2. svíčkou.

Nevím na kolik je to reálné řešení ale podle me je to logické :)
Peugeot 205 Forever 1.9D 47kW '94 - Forever DIESEL :)

Jezdím za >>> Obrázek
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas

Příspěvek od vinorak »

a co na to řekne katalizátor :?: :m: :smich:
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
Klobe
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1991
Skutečné jméno: Tomas

Příspěvek od Klobe »

bych ho vyhodil :fran: astejně je tam na P....... :smich:
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
WoMec
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1987
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 775037752

Příspěvek od WoMec »

vinorak píše:a co na to řekne katalizátor :?: :m: :smich:
vyleze a nakope ti pr*el :m: .. vim ... ale předpoklad je asi to, že ho tam nemáš :)
Peugeot 205 Forever 1.9D 47kW '94 - Forever DIESEL :)

Jezdím za >>> Obrázek
Petronel5550
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Rok narození: 0007
Skutečné jméno: Jenda
tel.:: 733662996
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petronel5550 »

Tak katalizator tam taky nemá to zase přidá něco na výkonu,jinak by se s tim co psal WoMec asi fakt nepopasoval asi by si šel hodit mašli :fran: :smich:
Peugeot 307 HDi X-line
Yamaha Neo's Stage 6
VW-Passat B6 TDI Highline
Odpovědět