Tak mám další drobný problém Terky auto má nový rozdělovač a konečně srovnaný předstih. Problém je ten, že studený někdy prostě odmítá reagovat na plyn, když přidávám trochu tak pohoda, ale když přidám víc, tak jakoby motor zustane na konstantním přísunu paliva a auto nezrychluje a probere se třeba až za 2 sekundy Volnoběh to drží, startuje krásně, jezdí to za 6 litrů a nad 3 tisíce to docela táhne a Terka nedávno jela 150 a pohodička. Další co mě ale překvapilo je, že někdy motor prostě třeba na 1s vysadí, někdy 2x zacuká a zase jede dál (klidně i pod plynem) To by možná mohl být zesilovač impulzů co je na rozdělovači A nejzajímavější je to, že pod 2200 otáčkami při brždění motorem lehce střílí do výfuku A to ohodně víc než gti, který si prdne opravdu výmečně.
Takže se ptám co s tim Ještě mě napadlo jestli v servisu nezapojili blbě podtlak u toho el.mag. ventilu co pouští podtlak do komory na rozdělovači ale na to sem ještě nekoukal.....
výkon motoru za studena
- whiler
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Adam Pavelka
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: výkon motoru za studena
tak přesně tohle dělá mě :) každé podřazení pro mě znamená značnou střelbu do výfuku a se značkou remus je to pronásledováno i velkolepými ovacemi kolemjdoucího publika :D jinak taky mi to občas( studený motor cca 2x z 5ti startů) přesně takhle cuká a,dávám to za vionu škrtící klapce,pokud to vyřešíš,dej vědět čím to je,tohle téma mě velmi zajímá a omlouvám se tímto za
205 XS 1.4 55kW, Remus to je Rámus,
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
no že by byla špinavá , protže potenciometr je úplně nový... jinak to střílení mi nevadí ale moje druhá 1.1 nic takovýho nedělá a je o poznání svižnější
- vinorak
- odborník
no tak dneska sem vyměnil modul zapalování co je na rozdělovači a znova sem nastavil potenciometr na klapce a po testdrive se to tvaří že to je ok tak uvidíme co bude dál.....
- whiler
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Adam Pavelka
- Kontaktovat uživatele:
je to stále ok? že bych to pořešil i u sebe :)
205 XS 1.4 55kW, Remus to je Rámus,
- vinorak
- odborník
no zatim sem s tim nejel a mladá se nezmínila, že by to pocukávalo